Egy kapcsolatom se élte túl a véleménykülönbség terhét, hát nálatok?
Nem tudom mikor leszünk mindenben egy véleményen. Ez a különbség dolog, kezelhető nálunk. Sőt olykor izgalmas, érdekes, több mint harminc éve.
Szerintem marha unalmas lenne, ha mindenről ugyanazt gondolnánk.
De nyilván nem úgy találtunk egymásra anno, hogy az alapvető értékeink különböztek.
Én kibírnám de akik vallásháborút indítanak csak mert nem szeretem a kedvenc íróját, vagy lehülyézem valamiben, mert szerintem hülyeség, azok nem bírják.
Pedig én csak megmondom hogy hülyeség. Nem annyira kibírhatatlan elviselni ezt a néhány szót, mondjuk 2 havonta ha szóba kerül.
De sokan vallásosan ragaszkodnak valamikhez és félnek hogy elkárhoznak ha olyannal töltenek időt aki nem szeret valamit amit ők igen, vagy fordítva.
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen témával kapcsolatos véleményről van szó, illetve az, hogy mennyire vagytok képesek konstruktívan hozzáállni.
Nekem ilyesmi miatt még egy kapcsolatom sem ment tönkre, bár az is igaz, hogy nem is kezdek olyannal, akiről tudom, hogy lényeges dologban az enyémmel összeegyeztethetetlen véleményt képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!