Miért zavarja általában az embereket ha valaki ignorálja őket?
Nem mindegy, hogy mit mondtál neki.
"Légyszi, add ide a sót!"
Vagy
"De megbasználak, cica!"
Mert ha én nem voltam egy büdös bunkó, azt várom vissza, hogy velem se legyen az. Normál esetben a megkérdezett illető válaszol is vissza, mert nem egy büdös bunkó. S ha nem jogos az ignorálás, mert én nem tettem vele szemben semmi rosszat, akkor nyilván zavar ez a fajta tiszteletlenség!
De jártam én már úgy, hogy a mondat közepén jártam, amikor faképnél hagyott az illető. Meg úgy is, hogy nem vesztem össze az illetővel, alig beszélgettünk és egyszer csak elkezdett engem ignorálni, na ez tart évek óta. Addig zavart, amíg nem jöttem rá a valódi "okára". Aztán elfogadtam, hogy ő neki annyi vér sincs a pucájába, hogy eléd álljon, mert fél hogy alul maradna szerintem. Úgyhogy kizártam őt az ismerőseim közül és nem is hiányzik. Ilyen emberekkel nem óhajtok kapcsolatban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!