Szerintetek a tévében azért mutatnak általában jómódú embereket, hogy akik szegények, azok magukat okolják a szegénységükért ne mást?
1:TV csatornák olyan műsort adnak, amire igény van.
2:Az átlag emberek szeretik a celebeket, akiknek általában sok pénzük van.
3:A "szegényebbek" inkább néznek vidám pénzes embereket, hogy kikapcsolódjanak, mint rossz kedvű csórókat.
Nem tudom, én évek óta nem kapcsoltam be a tévét, mert nem érdekel az a sok baromság ami benne van. Pár hónapja rá kellett gugliznom ki az a Palvin Barbi, mert gőzöm sem volt, csak olvastam itt is a nevét.
Neked is jogod van nem nézni, pláne ha ennyire lehúzza a hangulatodat.
A szegény ember a gazdagra kíváncsi, mert olyan akar lenni, mint a gazdag. Hogy két utcával arrébb az ugyanolyan filléres gondokkal küzdő ember hogyan él, az egyáltalán nem érdekli, hisz pont úgy él, mint ő.
De Luxus Vivi, meg Vajna Tímea meg a többi celeb nagyon másként, sokkal jobban él. Őrájuk tehát kíváncsi.
A kereskedelmi tévék és a bulvárlapok pedig az alantas emberei ösztönöket szolgálják ki műsoraikkal. Ez még nem is a legalantasabb. A valóságshow-k, amikben szexelnek és trágárkodnak, még 5 szinttel lejjebb vannak.
Szóval a cél nem az, hogy a szegény ember magát okolja szegénységéért, hanem, hogy elvigyék egy álomvilágba, ill. megmutassák, kit kell irigyelnie.
Talán te erre koncentrálsz, vagy rossz helyen nézelődsz,azért látod így. Nézd meg pl a híradót, meg barátok köztöt, stb. Vannak átlagemberekről szóló műsorok is bőven. Mondjuk, én egyikre sem tartoj igényt, mert nem érdekel. Inkább természet műsorokat, dokumentum és egyéb filmeket nézek, ami nem folyik a csapból is.
Egyébként nem vonz a gazdag, semmirekellö celebek ostoba kirakat élete. Nincs benetartalom, unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!