Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez milyen személyiségre utal?

Ez milyen személyiségre utal?

Figyelt kérdés
A feleségem meg a barátnője beszélgettek. Van egy ismerősük szintén nő akit nagyon nem bírnak. A feleségem azt mondta, hogy meztelenül kikötné egy villany oszlophoz a csajt és úgy verné el. Szerinted ez alapján ő milyen személyiség típusba tartozik? Vagy konkrétan miért így tenne?
szept. 22. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pletykásra
szept. 22. 11:23
 2/8 A kérdező kommentje:

1

Mitől pletykás?

szept. 22. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd vissza a kérdésed leírását és értelmezd kérlek. 1-es voltam
szept. 22. 11:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem látok bent semmi pletykát. Felénk az számít pletykának amit valahol hallassz vakitől és más valakinek visszamondod. Itt ilyen nem volt.
szept. 22. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi extra negatív személyiség. Nekem is van 1-2 olyan ember az életemben, akit olyan hihetetlenül gyűlölök, hogy rosszat kívánok neki. Nekem ők komolyan keresztbetettek vagy bántottak. Talán valami hasonló áll a háttérben a feleségednél, vagy van valami ami miatt szimplán gyűlöli. Ez még nem aggsztó ha erre célzol.
szept. 22. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a "női" típus. Akit utálnak azt a legszívesebben megsemmisítenék.
szept. 22. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak szimplán emberi. Meglepő élvezettel szoktam hallgatni ezeket a rantokat. Sokan érdekes módon mintha csak ilyenkor lennének igazán őszinték és hitelesek. Hogy milyen ösztönök is munkálkodnak a máz, és a folyamatos társadalmi megjátszás mögött. Igazából mi emberek még így is primitív ösztönlények vagyunk, az intelligenciánk ellenére is. A legtöbb ember döntése és tettei a legtöbb esetben érzelem és hit alapon történik. És sokan nagyon nem olyanok, mint mutatják magukat. Gyakorlatilag a társadalom tartja rajtuk ezt az úgynevezett morális gátat, és abban a pillanatban ahogy a társadalom szétesne, megszünne a kontroll, kb minden pillanatok alatt megváltozna. Szerintem ez a valódi emberi énünk, aminek része ez a sötét oldal. Csak a többség nemhogy elnyomni kényszerül, hanem még álszent is ezzel kapcsolatban. De vannak helyzetek amik nagyon szépen felszínre tudják hozni, pl alkohol, túlélés, vagy akár az ilyen bizalmas, kötetlenebb beszélgetések is.
szept. 22. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Rejtetten agresszív, azaz passzív-agresszív, aki csak egy nagy szájkaratés.
szept. 22. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!