Ez milyen személyiségre utal?
Figyelt kérdés
A feleségem meg a barátnője beszélgettek. Van egy ismerősük szintén nő akit nagyon nem bírnak. A feleségem azt mondta, hogy meztelenül kikötné egy villany oszlophoz a csajt és úgy verné el. Szerinted ez alapján ő milyen személyiség típusba tartozik? Vagy konkrétan miért így tenne?szept. 22. 10:49
2/8 A kérdező kommentje:
1
Mitől pletykás?
szept. 22. 11:29
3/8 anonim válasza:
Olvasd vissza a kérdésed leírását és értelmezd kérlek. 1-es voltam
4/8 A kérdező kommentje:
Nem látok bent semmi pletykát. Felénk az számít pletykának amit valahol hallassz vakitől és más valakinek visszamondod. Itt ilyen nem volt.
szept. 22. 11:35
5/8 anonim válasza:
Szerintem semmi extra negatív személyiség. Nekem is van 1-2 olyan ember az életemben, akit olyan hihetetlenül gyűlölök, hogy rosszat kívánok neki. Nekem ők komolyan keresztbetettek vagy bántottak. Talán valami hasonló áll a háttérben a feleségednél, vagy van valami ami miatt szimplán gyűlöli. Ez még nem aggsztó ha erre célzol.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez a "női" típus. Akit utálnak azt a legszívesebben megsemmisítenék.
7/8 anonim válasza:
Csak szimplán emberi. Meglepő élvezettel szoktam hallgatni ezeket a rantokat. Sokan érdekes módon mintha csak ilyenkor lennének igazán őszinték és hitelesek. Hogy milyen ösztönök is munkálkodnak a máz, és a folyamatos társadalmi megjátszás mögött. Igazából mi emberek még így is primitív ösztönlények vagyunk, az intelligenciánk ellenére is. A legtöbb ember döntése és tettei a legtöbb esetben érzelem és hit alapon történik. És sokan nagyon nem olyanok, mint mutatják magukat. Gyakorlatilag a társadalom tartja rajtuk ezt az úgynevezett morális gátat, és abban a pillanatban ahogy a társadalom szétesne, megszünne a kontroll, kb minden pillanatok alatt megváltozna. Szerintem ez a valódi emberi énünk, aminek része ez a sötét oldal. Csak a többség nemhogy elnyomni kényszerül, hanem még álszent is ezzel kapcsolatban. De vannak helyzetek amik nagyon szépen felszínre tudják hozni, pl alkohol, túlélés, vagy akár az ilyen bizalmas, kötetlenebb beszélgetések is.
8/8 anonim válasza:
Rejtetten agresszív, azaz passzív-agresszív, aki csak egy nagy szájkaratés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!