Ha megnyernéd a mostani 5-ös lottó nyereményt,mire költenéd?
18-as
" Ettől még vannak olyanok is, akik igen, például én is"
Ez nem valami diplomatikus válasz.Mert ezt csak akkor tudná az ember ha benne lenne ebbe a helyzetbe.Én személy szerint nem tudom mert csak akkor derülne ki ha ebbe a helyzetbe lennék.De ettől függetlenül v hogy gyakorolnom kellene az önuralmat hogy ne bolonditson meg a sok pénz,és probálják továbbra is olyan szerény életet élni mint eddig..
15-ös
"Aki normális, az nem pénzzel jut hozzá nőkhöz, hanem normálisan bánva és egyenrangúként megpróbál szerezni, de nem elsietve és nem erőltetve. "
Te neked van fogalmad egyáltalán hogy hány férfi próbál pénz nélkül nőhöz jutni? Szerinted ha ez sikerülne nekik akkor járnának örömlányokhoz? Nem 1 ismerösöm van aki teljesen normális és kedves,de a nők levegőnek nézik őket,v miért.Hiába önmagukat adják,egyszerüen v miért a nők kerülik őket.Persze biztos bennük van a hiba,de mire épitsék az önbizalmukat amikor az a kevés nő is nemet mond nekik akiket baromi nehezen és sok bátorságot összeszedve megszólitottak.Ilyenkor az ember az eléggé elcsügged,hogy miért a sportkocsis és nagyképü burzsuj pasik mászkálnak bomba csajokal,és a rendes és szeretetre méltó pasik miért nem? Nem marad nekik más csak a pénz amivel letudnák egyszerüsiteni ezt az egészet.Legalább a szüzességük legyen már oda akkormár.
Egy 100-ast megtartanék, menne hagyományos rövidtávú (inflációálló) befektetésekbe, euróba, meg igazándiból ez az, amit 2 éven belül felélnék utazásokra, javakra, illetve 60-80 meg elmenne egy szerényebb később kiadható lakáskára, ami kiszabadít az albérletből.
A többi menne nagyobb befektetésekbe, kriptó az én helyem. A köv nagyobb btc rekord után pedig 1/3 maradna már csak kriptóban, 1/3 hagyományos befektetésekben (tőzsde, ingatlan)
A maradékból pedig egy agrárvállalkozást próbálnék csinálni. Valami olyat,ami ilyen tipikus hely, kézműves... lenne minden, amiből hamar lehet terméket csinálni, pl sör! Alapanyagoktól a végtermékig. Zabkásák... ilyesmi. Amit én is szeretek.
Nehéz elképzelni, hogy egy ekkora összeggel hogyan is alakulna az élet.
Első nekifutásra mindenki csak az "ezt vennék" és az "arra költeném" gondolatokkal jön elő.
Pedig nem ártana a jövőben gondolkodni, számolni a várható helyzetekkel és főleg a rosszindulató emberekkel.
Csábító egy ilyen nyeremény lehetősége, ugyanakkor jókora terhet is jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!