Hogy szeditek össze magatokat?
Jelentkezem mindenféle melora külfoldre is. Aztan megyek is ki dolgozni.(fura de kulfoldre pár nap alatt felvesznek, már kezdhetsz is, Mo-n meg állandoan tökölnek, mire visszairnak mire fekvesznek egyáltalán mire neked pénzed lesz kb éhen is halhatsz..)
Kb igy.
Aztan kint lesznek munkatársak es akikkel élsz a szálláson aztán akiket megismersz aztan a szomszedok kialakul egy uj kis mikrovilágod.
Először is érdemes elengedni az "igazit", mert senki se tökéletes, így nyilván sose találod meg. Igazivá úgy válhat valaki, ha megismered és folyamatosan mindketten tesztek a kapcsolatért, akkor is ha nehéz.
Végzettségen bármikor lehet változtatni, mi akadályoz, hogy tanulj valami a szabadidődben, akár levelezőn?
Miért pont most idősen jutott eszedbe, hogy változtass, eddig mi akadályozott?
Tiktok motiávciós videókat nézek, jó zenéket hallgatok. Majd megpróbálok újból erőt venni magamon. Ez gyakori ismétlődő, nem vicc.
A level 2, az az, hogy totálisan megváltoztatok valamit, elmegyek egy koncertre, elutazok, kipróbálok valami új dolgot, ami a figyelmem nagyrészét felöleli.
Esetleg a vészmegoldás a hideg zuhany. Ha rá tudom venni magam, akármennyire is rosszul vagyok, amikor megcsap a hideg víz, semmi mást nem érzek, nem vagyok szomorú sem, csak az a dermesztő hideg..
Sehogy... én feladtam ezt a lehetőséget, hogy bármikor is bármi klappoljon. Valami ilyesmi az életem:
(Fire dog meme)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!