Ha tudnád, hogy már csak 10 évig fogsz élni, és lenne elég pénzed, hogy addig eléldegélj, akkor még dolgoznál vagy már csak magaddal foglalkoznál?
Figyelt kérdés
szept. 19. 15:21
11/18 anonim válasza:
Nem dolgoznék. Nem utálom a munkámat, a munkahelyet kimondottan szeretem, de annyi dolgot szeretek még, amire alig van időm a munka miatt... Szóval inkább azokkal foglalkoznék.
12/18 anonim válasza:
Dehogy dolgoznék, ha nem szorulnék rá a pénzre akkor eszem ágában se lenne.
13/18 A kérdező kommentje:
50 éves vagyok, 60 éves koromban véget fog érni az életem (ne firtassuk hogy és miért), addig bőven van elegendő megtakarításom, hogy vígan éljek. Meggyőztetek, én is így gondolom, fel fogok mondani.
szept. 19. 16:49
14/18 anonim válasza:
Attól függ az "éldegélni" milyen életszínvonalat jelent és mit fog jelenteni 5-6 év múlva ilyen gazdasági helyzetben
15/18 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni preferencia kérdése.
Én vállalkozóként olyan szférában dolgozom, ahol nincs két ugyanolyan nap, és egy-egy projekt végén olyan doppingfröccsöt kapok, amit pénzzel nem tudnék kiváltani.
Vagyis én biztosan nem állnék le (teljesen) a munkával, mert nagyon haszontalannak érezném magam.
De még egyszer mondom, ez erősen függ attól, hogy ki mit dolgozik...
16/18 anonim válasza:
Ha végig a jelenlegi munkahelyemen, jelenlegi beosztásomban maradnék, akkor én dolgoznék, mert nagyon szeretem, viszont nyárra elmennék fizetetlen szabadságra, hogy csak kirándulással, strandolással meg horgászással teljen az idő, de mikor fos idő van, akkor jól jönne bejárni munkába.
17/18 anonim válasza:
off: Annyira kíváncsi lennék; a 75%-os lepontozó szerint mi a hasznos válasz itt?
Ha tényleg, biztosan lenne pénzem abban az időtartamban, és nem csak annyi, hogy eléldegéljek, hanem kényelmesen éljek, akkor utaznék, workshopokra járnék, kipróbálnék egy rakat dolgot, amit most idő és/vagy pénz hiányában nem tudok.
18/18 anonim válasza:
Ha rám gondolsz (16-os voltam, nem látom a százalékomat, de akörül lehet), én mindenkinek zöldet adtam, mindenki a kérdésre válaszolt. Egyéni preferencia kérdése, hogy ki mit csinálna, ha nem szorulna rá a pénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!