Miért van minden csinos de butácska nőnek beakadva ez a hajsimogatás?
Figyelt kérdés
Biztos ismeritek ezt a tipikus plazacica tipust ahogy állandó jelleggel a kiengedett haját simogatja. De ilyen kenyszeresen. Miért alakult ez ki ennél az embertipusnál?szept. 18. 18:47
1/15 A kérdező kommentje:
Még affektalo transziknál is megfigyelhető jelenség
szept. 18. 18:48
2/15 anonim válasza:
Nekem is beakadt ez, pedig szinte teljesen natúr vagyok. Nem ettől függ, inkább csak valami tikk, szorongás vagy hasonló.
4/15 anonim válasza:
"Biztos ismeritek"
nem.
nem vagyok annyira más emberek megszállottja hogy ilyenek szöget üssenek a fejembe.
amugy milyen választ vársz erre? milyen érdemi választ lehet erre egyáltalán adni? "azért csinálják mert nagyon buták!!!!! bezzeg mi, normális emberek nem csináljuk ezt, mert nem vagyunk buták!!!" vagy mi?
5/15 A kérdező kommentje:
4# nyugodj meg kérlek 😃
Attól hogy nem befele fordulok és észre veszek más emberek közös tulajdonsagait, még nem kell idegrohamot kapni
szept. 18. 19:20
6/15 anonim válasza:
#5: a kérdésed alapján itt Te kaptál idegrohamot a nagy semmitől, és kezdted kivetíteni az érzéseidet.
7/15 anonim válasza:
Egy fakat plazacica bnom van egyik se skmogatja a haját soha.
9/15 A kérdező kommentje:
6# rendben akkor én kaptam idegrohamot😃
(Narrátor: pedig a kommentelovel ellentétben a kérdező egyáltalán nem volt ideges🗣️
szept. 18. 19:43
10/15 anonim válasza:
#9: miből gondolod, hogy én ideges voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!