Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van minden csinos de...

Miért van minden csinos de butácska nőnek beakadva ez a hajsimogatás?

Figyelt kérdés
Biztos ismeritek ezt a tipikus plazacica tipust ahogy állandó jelleggel a kiengedett haját simogatja. De ilyen kenyszeresen. Miért alakult ez ki ennél az embertipusnál?
szept. 18. 18:47
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Még affektalo transziknál is megfigyelhető jelenség
szept. 18. 18:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is beakadt ez, pedig szinte teljesen natúr vagyok. Nem ettől függ, inkább csak valami tikk, szorongás vagy hasonló.
szept. 18. 18:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Nincs
szept. 18. 19:00
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

"Biztos ismeritek"

nem.

nem vagyok annyira más emberek megszállottja hogy ilyenek szöget üssenek a fejembe.

amugy milyen választ vársz erre? milyen érdemi választ lehet erre egyáltalán adni? "azért csinálják mert nagyon buták!!!!! bezzeg mi, normális emberek nem csináljuk ezt, mert nem vagyunk buták!!!" vagy mi?

szept. 18. 19:04
 5/15 A kérdező kommentje:

4# nyugodj meg kérlek 😃

Attól hogy nem befele fordulok és észre veszek más emberek közös tulajdonsagait, még nem kell idegrohamot kapni

szept. 18. 19:20
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
#5: a kérdésed alapján itt Te kaptál idegrohamot a nagy semmitől, és kezdted kivetíteni az érzéseidet.
szept. 18. 19:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Egy fakat plazacica bnom van egyik se skmogatja a haját soha.
szept. 18. 19:35
 8/15 anonim ***** válasza:
*rakat
szept. 18. 19:35
 9/15 A kérdező kommentje:

6# rendben akkor én kaptam idegrohamot😃

(Narrátor: pedig a kommentelovel ellentétben a kérdező egyáltalán nem volt ideges🗣️

szept. 18. 19:43
 10/15 anonim ***** válasza:
#9: miből gondolod, hogy én ideges voltam?
szept. 18. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!