Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért vonzodnak a...

A nők miért vonzodnak a sorozat gyilkosokhoz?

Figyelt kérdés
Wade Wilson nem csak a Marvel filmek Deadpool-ja ként ismert, ugyanis a való életben szintén ezen a néven került be a köztudatba egy amerikai gyilkos aki brutálisan meggyilkolt két nőt. A férfit a bíróság halálra ítélte. Nők ezrei kampányokba kezdtek, hogy vonják vissza az ítéletet, ugyanis szexuálisan vonzónak tartották a tettest.
szept. 18. 08:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

Én nem szűkíteném le ezt sorozatgyilkosokra. Van az a tipikus "sztár típus", akit utálni kellene, mégis rajongják. Az ismertetőjegyei: csak azt teszi, amit akar, leszarja, mit várnak tőle, nem tartja be a szabályokat, ledominál másokat, eredményes.

Ha megnézed a leírást, akkor ez lehet egy rocksztár, egy sportoló vagy bűnöző is - és van is példa mindegyikre a rajongott emberek közt.

Tipikus gyermeki gondolkodás, hogy nem érted a szabályok mögöttes okát, csak azért tartod be őket, hogy elkerüld a következményeket. Azok szemében, akik így gondolkdodnak egy ilyen ember merész, bátor, vagány. Felnéznek rá, mert ő meg meri tenni, amit ők nem, és el is éri, amit ők nem.

Felnőttként, amikor már van saját értékrended, inkább látod bennük a mentálisan beteg emberi hulladékot, de ez már más kérdés.

szept. 18. 09:58
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
11, ki ez a sztár?
szept. 18. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

A 11-es írta az egyetlen érdemi választ, de többi mind bullshit, de ő van lepontozva :D

Pedig igaza van a jelenséget illetően. Miért csinálja azt a nők többsége, hogy összejön domináns, sokszor erőszakos rosszfiúkkal? aztán később azt hazudja, hogy nem volt előjele annak, hogy erőszakos?

Azért mert ösztönösen vonzódnak a magabiztos domináns férfiakhoz. Ha te egy flegma domináns rosszfiú vagy, 2 óra alatt megfekteted simán a a GYK-n is látható butácska, arrogáns büfédiplomás irodista nőket.

A sorozatgyilkosok imádata nyilván ennek a jelenségnek egy szélsőséges formája, de láttam én már olyat is, h börtönviselt srác megverte a barátnőjét, aki természetesen még sokáig nem hagyta, hiszen megváltozhat!!!!

Majd amikor vagy fél év múlva mégis, akkor a csaj egyik barátnője rögtön próbálkozott is a srácnál. Erre mondta az egyik ismerősöm, hogy a nőket nem lehet a saját hülyeségüktől megvédeni. A vicc az, h nők legalább akkora ösztönlények, mint a férfiak sőt..csak ők titkolják ellentétben a férfiakkal.

szept. 18. 11:50
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
Akkor az, hogy mindenki Pedro Pascalért van oda? Pont az ellenkezője annak, amit írtok.
szept. 18. 11:57
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

A nők többsége nem vonzódik hozzájuk. Aki meg igen, az vmelyik alábbi ok egyikéből:

- felszínes, csak külsőre menő p...a, és az adott férfi megfelel az adott kori szépségideálnak... pluszpont, ha még hülye is a nő, és el is hiszi, hogy "olyan ember nem lehet gonosz és gyilkos, aki szép"

- megmentésmániás: "az én szeretetemtől biztos megjavulna"

- meg nem értett, pszichésen zavaros nő, aki azt hiszi, csak az adott köztörvényes bűnöző értené meg

- "szexi rosszfiú", "de az legalább karizmatikus"

szept. 18. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:
89%

Én is a mentésmániára gondoltam.

Nagyon sok normálisnak tűnő, szolid, visszafogott életet élő nő levelezik elítéltekkel az USA-ban.

De gondolom, a mentésmánia mellé valami mentális probléma is kapcsolódik.

Egyáltalán nem igaz, hogy csak buta, "menő" pasikra bukó nők ilyenek.

szept. 18. 12:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"a nők többsége, hogy összejön domináns, sokszor erőszakos rosszfiúkkal"

Én nem ezt mondtam, de most már értem, mit hibáztam el: nem javítottam ki a kérdező eredeti kérdését. A nők többsége nem bukik sorozatgyilkosokra, sőt: még a bunkókra bukást is cáfolnám, de nem ez a téma.

Én arra választoltam, hogy miért van ilyen sok rajongója egy olyan embernek, akit elvileg mindenkinek gyűlölnie kellene.

szept. 20. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!