A nők miért vonzodnak a sorozat gyilkosokhoz?
Én nem szűkíteném le ezt sorozatgyilkosokra. Van az a tipikus "sztár típus", akit utálni kellene, mégis rajongják. Az ismertetőjegyei: csak azt teszi, amit akar, leszarja, mit várnak tőle, nem tartja be a szabályokat, ledominál másokat, eredményes.
Ha megnézed a leírást, akkor ez lehet egy rocksztár, egy sportoló vagy bűnöző is - és van is példa mindegyikre a rajongott emberek közt.
Tipikus gyermeki gondolkodás, hogy nem érted a szabályok mögöttes okát, csak azért tartod be őket, hogy elkerüld a következményeket. Azok szemében, akik így gondolkdodnak egy ilyen ember merész, bátor, vagány. Felnéznek rá, mert ő meg meri tenni, amit ők nem, és el is éri, amit ők nem.
Felnőttként, amikor már van saját értékrended, inkább látod bennük a mentálisan beteg emberi hulladékot, de ez már más kérdés.
A 11-es írta az egyetlen érdemi választ, de többi mind bullshit, de ő van lepontozva :D
Pedig igaza van a jelenséget illetően. Miért csinálja azt a nők többsége, hogy összejön domináns, sokszor erőszakos rosszfiúkkal? aztán később azt hazudja, hogy nem volt előjele annak, hogy erőszakos?
Azért mert ösztönösen vonzódnak a magabiztos domináns férfiakhoz. Ha te egy flegma domináns rosszfiú vagy, 2 óra alatt megfekteted simán a a GYK-n is látható butácska, arrogáns büfédiplomás irodista nőket.
A sorozatgyilkosok imádata nyilván ennek a jelenségnek egy szélsőséges formája, de láttam én már olyat is, h börtönviselt srác megverte a barátnőjét, aki természetesen még sokáig nem hagyta, hiszen megváltozhat!!!!
Majd amikor vagy fél év múlva mégis, akkor a csaj egyik barátnője rögtön próbálkozott is a srácnál. Erre mondta az egyik ismerősöm, hogy a nőket nem lehet a saját hülyeségüktől megvédeni. A vicc az, h nők legalább akkora ösztönlények, mint a férfiak sőt..csak ők titkolják ellentétben a férfiakkal.
A nők többsége nem vonzódik hozzájuk. Aki meg igen, az vmelyik alábbi ok egyikéből:
- felszínes, csak külsőre menő p...a, és az adott férfi megfelel az adott kori szépségideálnak... pluszpont, ha még hülye is a nő, és el is hiszi, hogy "olyan ember nem lehet gonosz és gyilkos, aki szép"
- megmentésmániás: "az én szeretetemtől biztos megjavulna"
- meg nem értett, pszichésen zavaros nő, aki azt hiszi, csak az adott köztörvényes bűnöző értené meg
- "szexi rosszfiú", "de az legalább karizmatikus"
Én is a mentésmániára gondoltam.
Nagyon sok normálisnak tűnő, szolid, visszafogott életet élő nő levelezik elítéltekkel az USA-ban.
De gondolom, a mentésmánia mellé valami mentális probléma is kapcsolódik.
Egyáltalán nem igaz, hogy csak buta, "menő" pasikra bukó nők ilyenek.
"a nők többsége, hogy összejön domináns, sokszor erőszakos rosszfiúkkal"
Én nem ezt mondtam, de most már értem, mit hibáztam el: nem javítottam ki a kérdező eredeti kérdését. A nők többsége nem bukik sorozatgyilkosokra, sőt: még a bunkókra bukást is cáfolnám, de nem ez a téma.
Én arra választoltam, hogy miért van ilyen sok rajongója egy olyan embernek, akit elvileg mindenkinek gyűlölnie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!