Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt olyan periódus az életedb...

Volt olyan periódus az életedben, amikor pár évig-hónapig úgy érezhetted bejött az élet? Mi volt ez és minek köszönhető?

Figyelt kérdés

szept. 16. 13:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
34%
Volt! Illetve van es tart a mai napig. A ferjem egyik megjegyzese: "mindent elertem, ami akartam." Es valoban. Nekem is sikerult, amit gyerekkoromban elterveztem. A hugomnak is. De jobban en jartam. ;-)
szept. 16. 13:53
 2/29 anonim ***** válasza:
36%
Volt, többször is. Munka, pasiügy. Aztán változott a helyzet, és lepottyantam az egekből a földre...
szept. 16. 13:53
 3/29 Versenyzővagyok ***** válasza:
39%
Ex bünözőkent volt ilyen sokszor...de jobb a nyugalom már.
szept. 16. 14:02
 4/29 anonim ***** válasza:
56%
Volt: jó, normális emberek vettek körül, akiktől lehetett tanulni.
szept. 16. 14:08
 5/29 anonim ***** válasza:
45%

Az irigyeknek uzenem: utanunk lehet csinalni a csodat...! ;-)

Minden, ami van, soha nem a levegobol manifesztalodott. Ezt valahogy nem szeretik latni, csak az eredmenyt.

Eveken at kitarto tanulas es ebbol eredo jo munka jo fizetessel biztositja ugy az egyetemen, mint a szakmaban vezeto, vilagelso kutatointezetben nekunk az atlag feletti eletszinvonalat. Itt kint a UK-ben, 17 eve.

1. voltam. ;-)

szept. 16. 14:16
 6/29 anonim ***** válasza:
73%

19 évesen. Felvettek egyetemre. Volt mellég egy kellemes állásom. Szép csajok valamiért engem kerestek és nem én őket. Vettem egy régi szr autót, ami nem volt se gyors, se szép, se kényelmes, de elvitt A-ból B-be, és mentünk is vele rengeteget.

Aztàn nem úgy alakult az élet. De akkor egy kis időre nagyon jó volt.

szept. 16. 14:18
 7/29 anonim ***** válasza:
53%
Jesszus, 1, 5, ez a valóban, meg ez a kacsintgatás... Tiszta Karen.
szept. 16. 14:24
 8/29 anonim ***** válasza:
0%
7. a tipikus pelda. ;-)
szept. 16. 14:26
 9/29 anonim ***** válasza:
58%
Volt, pár éve. Megvettük a házunkat, felújítottuk, beköltöztünk, ott voltunk együtt a két gyerekünkkel, boldogan, minden fontos célt megvalósítva, anyagilag rendben, nyugiban. Ezzel párhuzamosan elkezdtem rettegni, hogy ha minden így összejött, az élet majd biztos benyújtja a számlát és rákos leszek és meghalok fiatalon vagy valami, mert azt tanultam gyerekkormomban a szüleimtől, hogy OLYAN NINCS, hogy nekünk minden sikerüljön és minden a helyén legyen, nekünk kötelező folyton kínlódni valamivel. Totál hipochonder lettem, állandóan rettegtem, hogy halálos beteg vagyok. Másfél év volt, mire kijöttem ebből a spirálból. Sok orvosi vizsgálat, ami igazolta, hogy egészséges vagyok, illetve jött néhány balszerencsés epizód és nehézség, ami megmutatta, hogy annyira mégse könnyű az életem, nem kell parázni.
szept. 16. 14:46
 10/29 anonim ***** válasza:
80%
Amikor elköltöztem. Munka, ingatlan, független élet :) Ez most is tetszik, csak azóta bonyolódtak a dolgok.
szept. 16. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!