Mit tennél ha egy elegáns rendezvényen lennél és azt látnád hogy egy félreeső de látható asztalhoz betessékkelnek egy koldust és ételt raknak elé?
Figyelt kérdés
szept. 16. 05:37
1/10 anonim válasza:
Elmennék onnan
Nem hajléktalanszállón vagyok
2/10 A kérdező kommentje:
Történet vége viszont az hogy az a poénos tulajdonos...
szept. 16. 06:32
4/10 anonim válasza:
Odanéznék, meglepődnék, hogy mik vannak, aztán élvezném tovább az eseményt, igazi homeless vagy sem, egy darab nem izgatna nagyon, esetleg azt gondolnám, hogy valakinek az “ismerőse”, mármint úgy, hogy helyi arc és régóta segíti, vagy ilyesmi.
5/10 anonim válasza:
Nem az én feladatom a biztonsági őri feladat.
6/10 anonim válasza:
Odavinnék egy nagy drága italt hogy azt is igya meg 🤣🤣
7/10 Metionin válasza:
Én is arra gondolnék, hogy vagy helyi hajléktalan, akit segít a tulaj vagy hogy van valami ilyen programja az étteremnek, hogy pl. x rászoruló embert ékeztet.
9/10 anonim válasza:
Kedves gesztusnak tartanám, de odébbállnék, még akkor is, ha jaj, ez a tulaj volt végülis. Azért a hajléktalanok általában büdösek, és nem akarnám, hogy magán a rendezvényen átvegye a ruhám, a hajam azt a szagot (és távolról nem tudom megállapítani, hogy jaj, mégsem szaglik, mert az a tulaj).
10/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul lehet hogy annyira hiteles a tulaj hogy büdös...
szept. 17. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!