Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne leszoktatni...

Hogyan lehetne leszoktatni valakit erről a korea/kpop függőségről?

Figyelt kérdés

Anyám aki már 50+ rá van függve ezekre már több mint 1 éve de BETEGESEN!

Youtube-on reggeltől estig szól ez a karattyolás (de tényleg reggeltől estig!). Filmeket is csak koreait hajlandó nézni azóta azt mind1, hogy milyen műfaj, eddig a horror vagy ez a trancsírozós morbid szóba se jött nála rosszul volt tőle, most azt is megnézni, ha nincs más.. mert hát koreai meg az egyik kedvenc színésze benne van stb…

Kajákat is úgy főz, úgy fűszerezi mint amit ott lát. Eddig a csípős se játszott nála most meg néha olyan csípősre csinálja a kaját ami már nekem is sok (pedig én aztán szeretem a csípős dolgokat).

Ruhát, táskát is olyat vesz amin a kedvenc együttese logója van.

Beszélni se tud másról nagyon csak ezekről. Szidni nem szidhatod ezeket mert neki áll veszekedni, néha meg se mondod milyen nemű az a ferdeszemű és ha rosszul mondod a nemét akkor is kiakad.

Szóval teljesen kifordult magából. Mint valami elvakult szektás hívő, számára más sem létezik ezen kívűl manapság.. Már többen is mondtuk neki, hogy beteges szint már ez de nem érdekli csak beduzzog. De már mindenkit idegesít ez a hatalmas beteges rajongása…

Mit lehetne tenni szerintetek? Ez már nem normális amit művel…

szept. 15. 13:55
1 2
 11/14 anonim válasza:
74%
Nem hiszem hogy le lehetne szoktatni, és nem is kell, ha idegesít beszélj vele, hogy vegyen kicsit viszza [szerintenm]
szept. 27. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Te sem örülnél, ha ő szidná a hobbidat. Örülj neki, hogy talált valamit amit szeret.
okt. 15. 09:07
 13/14 A kérdező kommentje:

A válaszokat elnézve ti sem kerültetek még egy ilyen rettenetesen idegesítő “hobbi”-s (már ha ezt lehet annak nevezni… ami erősen túlzás…) ember közelébe. Már értem régen is miért ignorálták ezt a műfajt kedvelő embereket és írták rájuk, hogy erősen red flag fajta.

A közelében mindenki erősen elutasítja ezt és mondja neki, hogy tényleg betegesen bele van bolondulva ebbe. Körömmel, foggal védi a ferde szeműeket akármi van, ha témába jön.

Szerinte a most bevándorló ferde szeműek sokkal tisztességesebbek, becsületesebbek, jobban dolgoznak és többet is adóznak + jobban szívnak mint egy magyar munkavállalók… mindet úgy, hogy ő csak neten látja őket és élőben még egyszer nem ment el a közelükben egyetlen városban sem.

De az egész család hiába mondja neki, hogy ez már túlmegy minden határon (amit tényleg igaz) nem érdekli. Már olyan szinten van, hogyha választania kellene a családja és egy ferde szemű között akkor az utóbbit választaná…

okt. 19. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

Úgy látszik, a közegetek akkor egy rasszista fostalicska.

Amúgy meg nálunk már dolgoznak a közeli szupermarketekben filippinók, és tényleg sokkal szorgalmasabban dolgoznak, mint az addig ott dolgozó magyarok (ettől függetlenül nem értek egyet a gazdasági migránsok tömeges betelepítésével, mert a gazdaságnak nem tesz jót, de erről nem úk tehetnek, hanem a politikusok, akik ezt elintézték). Pár hónappal ezelőtt, amíg ők nem voltak itt, a magyarokat nem nagyon láttam dolgozni 1-2 pénztárost kivéve, inkább kint lődörögtek, cigiztek, energiaitaloztak meg beszélgettek 24/7, míg a filippinókat max. nap végén látom így, napközben meg folyamatosan dolgoznak, pakolnak, takarítanak.

okt. 20. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!