Hogyan deríthetném ki, hogy mit szeretnék?
Nagyon nem tudom mit csináljak.
Van egy autóm, de eladnám mert ha rá gondolok az jut eszembe, hogy tönkretette a kollegámmal az eddigi jó kapcsolatot, ő szerelte, elrontotta és el kellett vigyem máshoz, de én haragszom a srácra mert elnézést sem kért, viszont azóta teljesen megzuhantam lelkileg és senkivel nem beszélek , az autóra fogom ezt. Pedig aztán semmi köze hozzá. Most jött elő pár gond, de hányok ha arra gondolok el kell vinni csináltatni, jó kis kocsi lenne, de folyamat csak az van a fejembe, hogy nem kombi, nem szép, amikor megvettem tetszet, de már nem. Hetente előjön, hogy eladnám, de aztán nem, mert jó benne a klíma, van sok cucc benne ami jó, de én sem tudom mit akarok.. ezen pörgök folyamat.. ha eladom úgy is megbánom, nem veszek semmi autót majd járok vonattal.
Fél éve* fel-fel lángol bennem.
Ma egy hosszú sétát követően jutott ismét az eszembe, hogy megnézzem jön e a fagyálló az utastérbe, és igen, tocsog benne annak ellenére, hogy meg lett csinálva egy éve. Akkor is ezért akartam eladni mert ki kellene cserélni a padlószőnyeget, mivel nem bírom szagát. De nincs erőm vele foglalkozni, várni mindig valakire, akkor nagy pénzeket oda elkölteni. Telefonszámot sem akarok kitenni a hírdetésbe, értetlenkedni nincs kedvem, e-mail, ott legalább kiderül, hogy képes e írni adásvételit vagy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!