Letojom ezt a hülye kérdést.
Az ilyeneket a hozzád közel állókkal kellene megbeszélni. Vagy a pszichológusoddal.
Ja, hogy nincsenek emberek a környezetedben? Akkor ne gyakorizz, menj pszichológishoz, kezd bele egy normális önismereti folyamatba.
Nem néztem végig, pedig bennem is sokszor felmerült ez a kérdés. Nem tartom magam vallásosnak, de annak neveltek, katolikus iskolába jártam, mindig is érdekelt a vallás és a filozófia is, és nagyon sokszor random elgondolkozok ezen, hogy ha minden, amit Isten teremtett, az jó, akkor Lucifer mégis hogy, vagy miért fordulhatott ellene, hogy születhett meg benne a gonoszságnak egyáltalán a csírája is, ha Isten jónak teremtette? És ha már így alakult, hogy nem "javította meg", vagy simán csak ölte meg, mikor az özönvíz pl. nem volt probléma.
Viszont pár másodperc alatt elegem lett annyira a hatásvadász szövegből, meg vágásokból, hogy azt mondjam, hogy ezt ma biztos nem, talán majd máskor.
Azt gondolom, hogy borzasztó hatásvadász, idegesítő, és, hogy valószínűleg nem én vagyok a célközönsége, hiába tartom érdekes témának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!