Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vendégségben, ha látjátok,...

Vendégségben, ha látjátok, hogy szemmel láthatóan nincs jól elmosogatva valami, elmossátok/nem esztek, isztok belőle vagy szóvá tevés nélkül használjátok?

Figyelt kérdés
szept. 14. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Igyekszem feltűnés nélkül kicserélni valahogy. Ha ez nem megy, és evőeszköz ami nincs jól elmosogatva, akkor véletlenül leejtem és kérek másikat. Ha tányér, vagy pohár, akkor diszkréten megkérem a vendéglátót, hogy cserélje ki.
szept. 14. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Én használom, nem problémázok ezen.
szept. 14. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Igyekszem úgy kicserélni, hogy azt ne vegyék észre. Ha kicsit koszos csak, akkor úgy használom, mintha nem lenne vele gond. Ha pedig nagyon, akkor vagy félreteszem és veszek egy másikat, vagy kedvesen megkérem a minket/engem vendégül látót, hogy cserélje ki.
szept. 14. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyósoméknál a villa fogában örökké ott van maradva a cucc, nincs jól elmosva, náluk mindig mindent kanállal eszek, azzal nem szokott gond lenni. A lerakódásos evőeszköztől vagy pohártól tartok nagyon mert sajnos könnyen herpeszes leszek, ezért jobban elővigyázatosnak kell lennem
szept. 15. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocsásson meg a világ, de én a szar gyomrommal nem kockáztatok meg egy potenciális kétnapos üvöltvehányást azért, mert valaki retkes. Ha megsértődik, akkor megsértődik, én nem eszek, és nem iszok ilyen helyen semmit. Max. megsértődnek, történt már ilyen, tágabb családban, egy áldás volt, mikor anno anyámék elmondták, hogy xy bátyó nem lát szívesen, nem kell többet oda mennem.
szept. 17. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!