Készenlétben vagyok, nagyon stresszelek, és félek, hogy csörög a telefon, mi ez?
Buszsofőr vagyok három éve, első fél évem úgy telt, hogy azt sem tudom hova megyek, milyen busszal, reggelente sokszor rosszul voltam, hogy mégis mi lesz, persze mindig a legrosszabb, ócskább buszokat kaptam, nagyjából megoldottam a feladatot. Aztán kaptam egy fix járatot, persze a lehető legrosszabbat, nagyon unom, minden nap ugyan az, monoton és nincs semmi változatosság ebbe kicsit belecsavarodtam mert visszagondolva hiányzik az összevisszaság, mivel már nem az mert tudom mi merre megy, olyan jól, hogy idősebb kollégák engem hívnak ha valamit nem tudnak. Kicsit menőzök nektek, 25 fajta busz van erre, nem márka márkából van 7, de az az hét egyáltalán nem egyezik , máshogy indul, más szinte minden e belsejében, egyiknél pl. a vészvillogó volt a leállító, vagy ajtócsengő gomb az ablaktörlő ahol. Nagyjából munkakörülmények olyan balkániak, de ez senkit nem zavar.
Nem kötelező itt dolgozni, szól mindig a válasz mindenre.
'Szegény vagy szerény személyem most éppen készenlétben van, ha lerohad a megyében a vonat akkor kell sietni és pótlóbuszozni, nade én nem nagyon tudom a vonat útvonalát, nem tudom milyen busszal megyek, nem tudom mi vár és ez miatt most megint stresszben vagyok, kb. úgy mint 3 éve az első fél évben azaz két és fél éve.
Az egész pálya nem való neked, ha pszichésen ennyire leépít.
Se az nem jó, ha monoton, se az nem jó, ha kiszámíthatatlan.
Egyáltalán tudod, hogy mit akarsz?
Csinálj magánbuszozást, ha ennyire nem megy semmi.
Tudom, hogy nem nekem való a munka. De nem kell 15 órában egyfolytában pakolni meg vezetni mint a kamionnál, meg van idő ügyet intézni, hazamenni. Oké, bevallom én nem merek mert elég visszás.
Magánbuszozás az drága, 10 millió a belépő busz, plusz kell még egy ember pl. egy erdélyi túrához alapból úgy kell menni.
Eddig nem szóltak, hogy menjek, pedig elég sok helyen megszívta most a vonat az eső miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!