Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rám miért nincs lazító hatássa...

Rám miért nincs lazító hatással az alkohol?

Figyelt kérdés

Tini korom óta bulikba iszom, egyetem alatt azért lazább de néha haverokkal hétvégente felnézünk kocsmába ahol 1-2 sört szoktam inni. Viszont egyáltalán nincs meg ez a, fu most minden gátlásom oda érzés. A többiek simán kitudnak kelni magukból, ezt tapasztalom mióta a fejemet tudom. Én meg ha rendesen részegre is iszom magam akkor is azt nézem kit, hogy érhet valami baleset (mert hulyek), nem hagyott e el valaki valamit vagy ne igyák túl magukat. A legrosszabb hogy a hétköznapi problémák ugyan úgy a fejembe vannak. Például nem tudok úgy gátlástalanul beszélni idegenekkel mint a többiek, sőt a barátaimmal se vagyok más, még talán csendesebb is vagyok ha iszom mert a többiek úgyis sokat beszélnek. Legalább az az érzés nyugtat, hogy sose tudnék alkoholista lenni:D

21/f

szept. 13. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se "hat". Szívdobogás, meg szédülés igen, de jókedv, lazaság nem.
szept. 13. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Énrám sincs pozitív hatással. Jól fejbevág, másnapos vagyok tőle, ezért inkább nem is iszom, nem éri meg.
szept. 13. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fiatal egyetemistaként erős hatása volt. Volt amikor "alfa hím" lettem tőle, határozott voltam, agresszív. Máskor meg erős hangulat ingadozást okozott, hogy szinte sírtam.

Most felnőttként az van, hogy alapvetően boldog és kiegyensúlyozott életet élek, esküszöm volt időszak amikor azt éreztem, nem tudok boldogtalan és rosszkedvű lenni. Ellenben ha ittam akkor beborultam és depressziós lettem minden ok nélkül.

szept. 13. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Az alkohol és egyéb bódító, kábító szerek mindig az éppen adott hangulatot erősítik fel.
szept. 13. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy vele egyedül nekem is így van. Egyszerűen nem valtoztat semmin nem leszek tőle ilyen nagyobb szájú vagy flörtölgetosebb vagy bármi. Ha részegre iszom magam akkor csak rohadt szarul vagyok, szédülök, nem birok egyenesen menni, de ugymond az elmém a személyisegem tiszta marad, nem valtozik
szept. 14. 13:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
szept. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!