:) Bocsi benyomódott a küldés
Szóval 20 hallottam már ilyet, aztán vacogott ha feltámadt a szél és menekült be a plázába. De mondjuk jól hangzik.
22
Mert ő csak szavakban volt edzett. :P
Olyan gyógyíthatatlan betegségem lett egy havernak köszönhetően,hogy nyáron a 40 fokban is le akartak egyes testrészeim fagyni.
Most meg ahogy bejöttek a 5-20 fokok.
Hajszárítóval kel a hasamat,térdemet,lábfejemet esetenként a könyökömet fenekemet,egyéb testrészeimet melegítenem hogy valamelyest el bírjam viselni.
Télen meg 40-45 fokos vízben kell hogy lefürödjek hogy át melegedjen valamilyen szinten a testem.
Nos ennyire fázom csak!!!
25
Neked lehet valamilyen rejtett betegséged ami később ebből problémád lehet, ha nem mész magad kivizsgáltatni.
Lehet szív és érrendszer probléma, pajzsmirigy, vitaminok hiánya, cukorbetegség, vérszegénység előjelei.
27-s.
100 km szembe szélben - 10 fokban kellet hazagyalogolnom 10 km-ről mert a havernak nem volt kedve visszafelé taxizni,nálam meg nem volt pénz.
Mindez 2019 január 14-én történt.
Megmondta az háziorvos hogy még így nem látott átfagyva senkit sem mint én ahogy átfáztam.
Elfagytak a testemben lévő kis erek a bőr alatt, ami a hőháztartásunkat szabályozza.
29-s.
Ha 20 éves lennék lehet regenerálódna,de közel 50 évesen már nem fog.
Tehát egyre rosszabb.
Ez évben már elkezdett a talpam meg a nagy láb újaim is fázni de olyan szinten hogy még hajszárítóval sem tudom felmelegíteni.
Nem nyithatom magamra például a hütő ajtót,mert amint megcsapja a bentről jövő levegő fagyás érzés támad a lábaimba.
Ezért mást kell megkérnem hogy vegye ki a kaját a hűtőből.
De azért köszönöm a jó szándékot,és bár úgy lenne ahogy ön írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!