Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fázós emberek hogy bírjátok...

Fázós emberek hogy bírjátok ezt az esős hideget?

Figyelt kérdés

szept. 13. 16:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
2
szept. 16. 15:21
 22/34 anonim ***** válasza:

:) Bocsi benyomódott a küldés

Szóval 20 hallottam már ilyet, aztán vacogott ha feltámadt a szél és menekült be a plázába. De mondjuk jól hangzik.

szept. 16. 15:22
 23/34 anonim ***** válasza:
Ma már nem volt olyan erős szél, de a térdig érő pufi télikabát kellett. 32/n
szept. 16. 22:15
 24/34 anonim ***** válasza:

22

Mert ő csak szavakban volt edzett. :P

szept. 17. 16:41
 25/34 anonim ***** válasza:

Olyan gyógyíthatatlan betegségem lett egy havernak köszönhetően,hogy nyáron a 40 fokban is le akartak egyes testrészeim fagyni.

Most meg ahogy bejöttek a 5-20 fokok.

Hajszárítóval kel a hasamat,térdemet,lábfejemet esetenként a könyökömet fenekemet,egyéb testrészeimet melegítenem hogy valamelyest el bírjam viselni.

Télen meg 40-45 fokos vízben kell hogy lefürödjek hogy át melegedjen valamilyen szinten a testem.

Nos ennyire fázom csak!!!

szept. 18. 01:16
 26/34 anonim ***** válasza:
#25. Teljesen együttérzek. Neked is javaslom az infrapanelt. Olvassatok utána. Nem csak melegít. Gyógyhatása is van. Infravörös. Majd később keresek és megadok egy linket a gyógyhatásairól. Nekünk sok éve megvan, nem használtam gyakran, pedig lehet, hogy kellett volna.
szept. 18. 03:54
 27/34 anonim ***** válasza:

25

Neked lehet valamilyen rejtett betegséged ami később ebből problémád lehet, ha nem mész magad kivizsgáltatni.

Lehet szív és érrendszer probléma, pajzsmirigy, vitaminok hiánya, cukorbetegség, vérszegénység előjelei.

szept. 18. 16:29
 28/34 anonim ***** válasza:

27-s.

100 km szembe szélben - 10 fokban kellet hazagyalogolnom 10 km-ről mert a havernak nem volt kedve visszafelé taxizni,nálam meg nem volt pénz.

Mindez 2019 január 14-én történt.

Megmondta az háziorvos hogy még így nem látott átfagyva senkit sem mint én ahogy átfáztam.

Elfagytak a testemben lévő kis erek a bőr alatt, ami a hőháztartásunkat szabályozza.

szept. 18. 18:06
 29/34 anonim ***** válasza:
28 remélem regenerálódnak azok az erek, csak nem megy hamar, de évek múlva fokozatosan jobb lesz.
szept. 18. 20:32
 30/34 anonim ***** válasza:

29-s.

Ha 20 éves lennék lehet regenerálódna,de közel 50 évesen már nem fog.

Tehát egyre rosszabb.

Ez évben már elkezdett a talpam meg a nagy láb újaim is fázni de olyan szinten hogy még hajszárítóval sem tudom felmelegíteni.

Nem nyithatom magamra például a hütő ajtót,mert amint megcsapja a bentről jövő levegő fagyás érzés támad a lábaimba.

Ezért mást kell megkérnem hogy vegye ki a kaját a hűtőből.

De azért köszönöm a jó szándékot,és bár úgy lenne ahogy ön írta.

szept. 18. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!