Miért csak 2 havit ír fel az orvos?
azert irtam fel neked csak 2 havit judit, mert multkor a 4 havit is a szomszednak meg a kutyanak adtad.
Jobbulast,
Dr Nagy Lajos addiktologus
3.
😂😂😂
Kérdező!
Miért nem reagálsz?
Lehet tévedés, lehet felsőbb parancs, mit szedsz?
Mit szedek?
Covercard Plus 10mg/5/1.25mg (KGY)
Bisoprolol 5mg.
Tenaxum 1mg.
Atorvastatin 10mg .
Pantoprazol 20mg.
24/F
Nincs közöttük problèmás beszeruésű, hiánycikk?
Esetleg ez indokolhatná.
Hallod ennyi gyógyszer, ilyen fiatalon... ☹️
Szerintem, csak elnézték az sokféle gyógyszer miatt.
szivbeteg az nagyon latom, eleg durvan, latas meg amiatt valoszinuleg. Gondolom mas szervi betegseged van, ha nincs kontroll alatt a magas vernyomas meg ezek akkor jon a maj, vese belrendszeri funkciok. na de ne legyunk veszmadarak.
de ahogy latom nem csak latasserult, szivbeteg, hanem gyomorsav gondjaid is vannak? Az mennyire?
Csak besugokent mint a kinaiaknal kszi dzsin ping-nek: az orvosok sokszor szarnak a torvenyre, torvenybe, ogyei eloirasoknak. Orvostol tudom. Hamis diagnozisokkal kapnal $$$-t is, legalabbis maganban amikor emlitettem orvos ismerosnek mondta, hogy igen valamit kell ra irni mert megy ra a $$$.
De vannak joszivu orvosok akik nem erre mennek. Nem kell egy szemmel nezni oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!