Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak 2 havit ír fel az...

Miért csak 2 havit ír fel az orvos?

Figyelt kérdés
Háziorvosom csak 2 havit ír fel ... Pedig a törvény szerint lehet 3at havit felírni gyógyszerből.... Nemértem
szept. 12. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Őt kérdezted?
szept. 12. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Kérted, hogy 3 havit írjon? Amúgy simán van hogy hibáznak, nekem volt hogy 3x3 havit írt fel véletlenül. :D Kérdezd meg, és kérd meg hogy adjon még egy havit.
szept. 12. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

azert irtam fel neked csak 2 havit judit, mert multkor a 4 havit is a szomszednak meg a kutyanak adtad.

Jobbulast,

Dr Nagy Lajos addiktologus

szept. 12. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:

3.

😂😂😂

Kérdező!

Miért nem reagálsz?

Lehet tévedés, lehet felsőbb parancs, mit szedsz?

szept. 12. 17:12
 5/12 A kérdező kommentje:

Mit szedek?

Covercard Plus 10mg/5/1.25mg (KGY)

Bisoprolol 5mg.

Tenaxum 1mg.

Atorvastatin 10mg .

Pantoprazol 20mg.

24/F

szept. 12. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Fu ocsem, nekem is van magas vernyomas es tachycardiam de amiket te nyomsz.... plusz gyomorsav.. baszki milyen az eleted? Milyen betegseged van? Valami veleszuletett, de mi... brutal. nagyanyam pacemakerrel nem szed csam bisop. meg verhigito. 24 evesen ... ocsem... hat bocs hogy igy hozom fel de bszki ember mi ez?
szept. 12. 22:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos születésem óta beteg vagyok. Esetleg szívesen mesélek privátban de nem itt. A testsúlyom 79kg a testmagasságom 177cm.. nem vagyok elhízottott..
szept. 13. 06:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Nincs közöttük problèmás beszeruésű, hiánycikk?

Esetleg ez indokolhatná.

Hallod ennyi gyógyszer, ilyen fiatalon... ☹️

Szerintem, csak elnézték az sokféle gyógyszer miatt.

szept. 13. 21:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Magasvérnyomásos vagyok, látássérült is .. szívbeteg.
szept. 13. 22:11
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

szivbeteg az nagyon latom, eleg durvan, latas meg amiatt valoszinuleg. Gondolom mas szervi betegseged van, ha nincs kontroll alatt a magas vernyomas meg ezek akkor jon a maj, vese belrendszeri funkciok. na de ne legyunk veszmadarak.

de ahogy latom nem csak latasserult, szivbeteg, hanem gyomorsav gondjaid is vannak? Az mennyire?

Csak besugokent mint a kinaiaknal kszi dzsin ping-nek: az orvosok sokszor szarnak a torvenyre, torvenybe, ogyei eloirasoknak. Orvostol tudom. Hamis diagnozisokkal kapnal $$$-t is, legalabbis maganban amikor emlitettem orvos ismerosnek mondta, hogy igen valamit kell ra irni mert megy ra a $$$.

De vannak joszivu orvosok akik nem erre mennek. Nem kell egy szemmel nezni oket.

szept. 13. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!