Ha tudnátok 1 dolgon változtatni az emberiség viselkedésen .. Mi lenne az?
Figyelt kérdés
szept. 10. 04:08
11/19 anonim válasza:
Én nem feltétlen tudnék egy dolgot kiemelni. De talán butának lenni és álszentnek vagy esetleg hazugnak nem akkora bűn, mint erőszakot elkövetni akár fizikailag akár szexuálisan bárki vagy bármi ellen. Szóval én az erőszakot törölném el. Ne legyen állatbántalmazás, ne legyen erőszak a gyengébbek ellen és ne legyen szexuális erőszak.
12/19 Kései Sirató válasza:
Megszüntetném a fegyvergyártást, háborúzást, senkiben sem lenne olyan szándék, hogy bántson valakit.
13/19 anonim válasza:
A tőkés gondolkodásmódot gyomlálnám ki magunkból, de talán a globális polikrízisből az életben maradtak tanulni fognak.
14/19 Metionin válasza:
Ne tudjon minden idióta szaporodni.
15/19 anonim válasza:
Az állandó pénzszerzésre való hajlamot, amit mástól csalnak ki, vagy más embereket használnak fel erre, tönkretéve az életüket!
16/19 anonim válasza:
Mindenki nyugodtabban viselkedjen a másikkal szemben, azaz nagyobb legyen az emberek tűrőképessége.
17/19 anonim válasza:
A válaszokat olvasva arra gondoltam, hogy: "de jó lenne, ha némelyiket tényleg el lehetne törölni, de nemcsak más emberek miatt, hanem magam miatt is, például az irigységet vagy a pénzhajhászást, mert érzem, hogy ez bennem is megvan, és ez nem jó se nekem, se a környezetemnek".
Másban is volt annyi önreflexió, hogy a válaszok olvasgatása közben magára és a saját hibájára is ráismert? Vagy nem igazán?
Tudjátok, mit?
Akiben felszínre tört egy kis önfelismerés a válaszok olvasgatásánál, az nyomjon zöld pipát erre a válaszomra, akiben pedig nem, az piros X-et!
18/19 anonim válasza:
Hogy a szeretet vezesse bármilyen viselkedesüket. Ha abból indul ki, nagyon rossz irányba már nem mehet.
19/19 anonim válasza:
Eltörölném az agressziót, a háborúra, viszályra való hajlamot, igényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!