Harminc évesen fel lehet még nőni, vagy csak több éves pszichológiai munkával?
Röviden rólam: 30 éves, meleg srác vagyok,aki kb 3 éve jött csak rá a másságára. Előtte próbálkoztam lányoknál is, sikertelenül.
Most van egy kapcsolatom, de sok mindenben nem passzolunk, pl értékrend, érdeklődés, a srác fiatalabb is 5 évvel, mégis azt érzem én vagyok az alárendelt szerepben.
Anyám is meg valamennyire apám is nárcisztikus. Nekik mindig mindenben igazuk volt. Anyám a nevelés jóságát sokszor abban látta, hogy mennyi pénzt áldozott ránk. Ő ebben méri a szeretetet. Ugyanakkor sokszor ez alól nem akartam szabadulni, 24 éves koromig teljesen otthon laktam, majd 26 voltam, mikor véglegesen elköltöztem külföldre. Itt jöttem rá a másságomra is egyébként.
Másfél éve vagyok kapcsolatban, s bármennyire is problémás picit a párom, azért arra rájött egy idő után, hogy én még mindig gyerekes vagyok, nem akarok felelősséget vállalni, néha nem élek a realitások talaján, kiakadok, ha valami nem úgy alakul, ahogy én szeretném.
Röviden ennyi. Mit tudnátok erre mondani?
Felnőni egy folyamat, egy folytonos spektrum, és az élet különböző területein akár eltérő foknál is tarthatsz. Így gondolj rá.
Ami a folyamat gyorsítását illeti, az elköltözés gondolom segített. De azért ilyen családi háttérrel nehéz, elkel a segítség. Ha van lehetőséged, nagyon jó opció egy pszichológus. Ha nincs, önfejlesztő könyvek, videók, blogok is segíthetnek - de eközött sok a pelyva, szóval elolvasol 20-at, egy része értelmesnek tűnik, azt kipróbálod, ami bevált megtartod.
Nem is arról van szó, hogy aki nem kell a nőknek, az meleg, hanem arról, hogy aki nem kell a nőknek, ezért megelégszik a férfiakkal, az vagy te.
Nem is vagy igazi meleg, csak "ló nincs szamár is kincs" elv alapján élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!