Miért óckodik sok ember attól, hogy használt telefont vegyen(hallottam már nem egy olyat, hogy biztos nem veszi meg másnak a összeköpködött vackát) miközben használt autókat, lakásokat, ruhákat(Vinted,durkáló) vesznek?
Figyelt kérdés
szept. 8. 08:55
11/12 anonim válasza:
Egész életemben használtan vettem a telefonjaim. Magánszemélytől is, üzletben (újítva) is és ráadásul nem a legdrágábbakat. Mindegyik éveket bírt, sosem volt vele gondom. Az elmúlt 7 évben ez a harmadik telefonom. Ezt most kivételesen a páromtól kaptam, hogy legyen életembe először egy új telefonom is :D Hát nem látok különbséget. Ja és az előző is meg van még patika állapotban, pedig szétnyűttem, egész nap nyomkodtam azt is, telefonon csinálok szinte mindent. Most csak áll szegényem úgy magába mert nem akarom tovább adni, annyira megszerettem. És emlékszem, hogy úgy vettem anno, hogy beszámítattam az előzőt, amit szintén használtam vettem. :D
12/12 anonim válasza:
Az én véleményem
-szinte mindig rossz az akkumulátor,vagy már nagyon gyorsan merül
-karcos kijelző-hátlap ütött kopott szélek
-Töltő hiánya vagy annak a rossz állapota
-Koszos, poros mikrofon és egyéb csatlakozók helyei
Majdnem mindezt bolti áron..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!