Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért nem meztelenül mászkálnak...

Mért nem meztelenül mászkálnak az emberek?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal kevesebb kövér ember lenne! Mindenki jobban odafigyelne! 30 fokban kènyelmesebb is lenne!
szept. 8. 04:22
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Ruhán keresztül is nagyon jól látni, hogy valaki mennyire kövér. A strand nyáron pedig tele van kövér emberekkel.

Nagyon naív gondolat az, hogy nem lenne annyi kövér ember, ha ruha nélkül járnánk az utcán.

szept. 8. 04:47
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Sokkal egészségtelenebb lenne a meztelenkedés és miből gondolod, hogy kevesebb kövér lenne? Ha most nem foglalkoztatja őket, szerinted így érdekelné?
szept. 8. 05:04
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Te még nem hallottál az UV sugárzásról?🙄

Ha annyira meztelenkedni akarsz akkor menj el egy nudista strandra!

szept. 8. 06:23
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Vannak déli kultúrák, ahol az emberek meztelenek, pl busmanok.

A hideg országokban befagyna a seggünk, ha meztelenül mászkálnánk a szabadban.

A kövérségünk a lustaságunkból, a kényelemszeretetünkből, stb fakad. Attól, hogy meztelenre vetkőznénk, még nem változna meg semmi sem a jellemünket illetően. A strandokra is kijár egy csomó kövér ember, tehát nem zavartatják magukat a magamutogatásuk terén.

szept. 8. 07:15
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Higiénikus egy dolog lenne. Nem lenne gusztusom leülni egyik buszon sem, néha még most sincs.
szept. 8. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jo dologlenne, nyáron kánikulában lehetne akár meztelen is járni.Nekem tetszene. Én támogatom.
szept. 9. 05:40
 7/10 anonim válasza:
100%
Szuper lenne meztelenül lenni bárhol, most is így vagyok, a kertben is így szoktam tevékenykedni, ha az utcára is ki lehetne menni pucéran, nekem teljesen természetes volna.
szept. 10. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7 es teljesen egyet értek veled, én szivesen kimennék az urcára is meztelen, egyáltalán nem zavarna.
szept. 11. 04:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert a kultúra, a vallások által befolyásolva, olyan irányba haladt, hogy fel kell öltözni.

De léteznek még olyan helyek ahol lehet/kötelező a meztelenség.

szept. 12. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert prűdek. Idióta társadalmi elvárások, amiket beléjük neveltek és máér a sajátjukként fogadják el.
okt. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!