Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok beszélni...

Nicole18 kérdése:

Miért nem tudok beszélni videóhívásban másokkal? gondolok itt a testvéreimre a szüleimre de leginkább gondolok a barátomra..felhív köszönünk majd mondanék valamit de lefagyok nem jön ki szó a számból egyszerűen nem tudom miért..

Figyelt kérdés
Valaki tud mondani valamit mit tehetnék ez ellen hogyan lehet leküzdeni ezt a félelmet vagy mi ez..mert írásban regényt tudok írni de hívásban már nem igazán tudok megszólalni..

szept. 2. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet a valós, személyes beszélgetéssel?
szept. 2. 18:45
 2/3 anonim válasza:

1.Az a helyzet hogy még nem találkoztunk élőben..másokkal való személyes beszélgetés az még megy persze témát nem nagyon tudok..

Ennyi csöndes gyerek is vagyok régeben itthon bennem állt a szám de mostanában nem sokat beszélgetek itthon sem.

szept. 6. 23:28
 3/3 anonim válasza:
Én vagyok a 2 a kérdező csak most nem jelentkeztem be éppen a másik telón.
szept. 6. 23:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!