Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Értékes embernek tartod magad?

Értékes embernek tartod magad?

Figyelt kérdés
szept. 2. 00:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
istj-ként? ugye csak viccelsz? :D
szept. 2. 00:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok az értékeimmel, de azért a hibákat is tudom magamról. Az biztos, hogy alul vagyok értékelve, mert nehezen nyílok meg és kb senki nem is próbálkozik, hogy kinyisson. Rengeteg dolog érdekel, szeretek képben lenni a dolgokkal. Nem szeretek úgy okoskodni egy témában, hogy nincs elég ismeretem, ezért mindennek alaposan utánaolvasok stb. Aztán utána nem merem elmondása a gondolataimat, mert szégyellem, hogy nem tudok eleget. Közben meg azt látom, hogy mások sokkal kisebb ismerettel osztják az észt. Én még anonym fórumon sem szívesen.
szept. 2. 01:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Max csak az emberek szemében lehetsz értékes, a többi élőlény utálja az embert. Szóval inkább nem a válaszom a kérdésre, mint igen.

Eléggé kártékony egy faj a bolygónkon az ember.

szept. 2. 05:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Kizárt. Van, aki szerint igen, van, aki szerint nem: szerintem nem.
szept. 2. 07:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3#

Inkább állat modjára bánunk a teremtés adta lehetőséggel. Egy állatcsorda is túlzabálja magát, ha a körülmények engedik. Csak náluk még működnek a természeti visszacsatolás. Mi ezeket kikapcsoltuk, de ennek nagyon súlyos következményei vannak, lesznek. Azt is mondhatnám benne vagyunk mint béka a katlanban és közel sem csak az éghajlatról van szó. Van egy olyan számitás miszerint egy ekkora átlagtömegű, kvázi csúcsragadozóból 100-200 millió példány optimális létszám a bolygón.

szept. 2. 07:45
 6/11 Szolovjov ***** válasza:
Persze. Egyike vagyok azon kevés embereknek, akik életben tartják az MZ-zés eszméjét. Az ilyenek nélkül nem léteznének veterán járművek.
szept. 2. 08:20
 7/11 anonim ***** válasza:
#5 Annyiban vitatkoznék csak az általad leírtakkal, hogy vannak emberek, akikből még egy darab is nagyon sok tud lenni a bolygónkra nézvést, mert akkora az ökológiai lábnyomuk. Ilyen ember pl. Elon Musk, V. V. Putyin, stb. Belőlük 100 millió, az borzalmas lenne a bolygóra.
szept. 2. 10:06
 8/11 Metionin ***** válasza:
Nem igazán. Nem változna sok minden a világban, ha holnap egyszer csak eltűnnék.
szept. 2. 10:21
 9/11 anonim ***** válasza:

7#

Igen. Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nem tőkés gondolkodásmód szerint él az a 100-200 millió. Hanem a tájjal, ökoszisztémával együttműködésben alakítja a környezetét. Amúgy az igaz, hogy az előbbi szemlélettel egy maréknyi ember is képes lehet tönkretenni a bolygót. Az élet alapvető feltételeit egyébként nem tudjuk tönkretenni, a bolygó előbb utóbb begyógyitja a sebeket. Még egy jól irányott nukleáris robbantássorozat se törölne el mindent.

szept. 2. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Minden nagyképűség nélkül, ha egyszerűen, egyik napról a másikra csak úgy felszívódnék, egyetemen sokaknak feltűnne és szerintem lenne köztük olyan, akinek hiányoznék én magam és/vagy a munkám. A magánéletemben csak pár embernek tűnne fel a hiányom. Főleg, mert gyakran tesznek olyan megjegyzéseket a körülöttem lévők, hogy "jaj, hát te is itt vagy?" - aztán szinte végig ott voltam velük.

Közben meg... gyakorlatokon, munkában, egyetemen több prof., és tanár, igazgató mondott már olyant életem során többször is, hogy nagyra értékeltek engem, hogy őszintén örültek, hogy ott voltam és/vagy megismertek, hogy különleges vagyok, van bennem valami plusz. Szóval, szerintem, valamelyest értékes lehetek többeknek. Vagy inkább, szeretném ezt hinni.

szept. 3. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!