Hogyan és mitől lesz valaki érdekes ember? Hogy lehet ilyenné válni?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm. Nem tudnám megmagyarázni,de valamiért nagyon jó a társoságában lenni. Laza, könnyedén veszi az életet, nem idegeskedik semmin mégis sikeres. Tudja élvezni az életet. Látszik rajta szeret élni. Úgy irígylem az ilyen embereket én mind ennek az ellentéte vagyok.szept. 2. 00:04
1/3 anonim válasza:
Figyeljed jobban ,majd idovel rajossz a titkara. Tolts vele tobb idot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem, úgy általánosságban, attól lesz valaki érdekes, hogy közvetlen, barátságos, tapasztalt, van benne valami, amivel pozitív értelemben kitűnik a többiek közül, remekül kommunikál, megragadja és meg is tartja a figyelmet, nemcsak külsőre, hanem beszédre is értve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!