Hogyan lehet az emberek egyénisége mögé làtni?
Erre nincs egy lépéses mágikus módszer. Aki ilyennel hiteget, az butaságokat beszél.
Az ember tapasztalat alapján tanulja meg.
1.valoban a tapasztalat segit figyelni az embereket es a megfigyelteket osszegezve,elgondolkodva rajtuk elobb kiszurheto ki milyen.
2.az utazas is igaz mert sok helyzet jon es a helyzetekre reakciok illetve a gondolkodasmodjabol is elojonnek olyan dolgok amik ismeretlenek szamunkra
Szerintem az jön be a leginkább ha látod, hogy hogy áll az olyan dolgokhoz, amik nem tetszenek neki, mert olyankor az ember hajlamos megfeledkezni a maszkjáról.
Ha hirtelen probléma adódik, akkor hogy oldja meg? Másokat okol érte? Másokra hárítja a megoldást? Akkor is tisztelettel kezeli a környezetét, vagy bunkó és flegma lesz?
Vagy hogy beszél az olyan emberekről akiket nem kedvel? Pocskondiázik, próbálja veled is megutlátatni őket, vagy képes normális, racionális hangnemben elmondani, hogy mi zavarja bennük?
Mit csinál, ha neked van bajod? Segít, tanácsot ad, támaszt nyújt, vagy magadra hagy?
Persze ezek nem olyan helyzetek amiket lehetne csak úgy mesterségesen generálni, de ha megtörténnek, akkor érdemes figyelmet fordítani rájuk.
4.igen az is hogy all a kellemetlen helyzetekhez meg ugy altalaban a dolgokhoz.Az apro megjegyzesek is sokat mondoak ha figyelunk ra.Egy tapasztalat egy baratnom mondta mikor munka utan visszautaztam a varosba hogy milyen jo hogy ezt megteszem o nem tenne meg.En buta meg ezt akkor ugy tolmacsoltam faradt es pluszba nem farassza magat meg nem tulajdonitottam jelentoseget a megjegyzesnek.Nagy kar volt mert sok minden ment az adott szemelyrol alkotott jo benyomas karara.
Azt is megfigyeltem ha valaki masokkal lefuj programokat,kifogasokat keres,kamuzik azt velunk is megfogja tenni.Ebben is volt reszem
Ha valaki szoszatyar masokrol,rolunk is az lesz.
Es amit meg irtal mit csinal ha bajunk hatrebb huzodik,magadra hagy ebben is volt reszem.
Figyeld meg ,hogy banik a neki kiszolgaltatott emberekkel kutyajaval.
Kovesd es figyeld ,amikor nem latja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!