Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » DNS teszt kimutatja ha kisebbs...

DNS teszt kimutatja ha kisebbségi vagyok?

Figyelt kérdés
Ancestry, 23andMe stb. tesztekkel lehetséges ezt meghatározni?

aug. 31. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem szeretnélek elkeseríteni. A stílusod és az elszánt rasszizmusod nagyon közel van a cigányok érzelmi állapotához: felfokozottan nyilatkozol olyan dolgokról, amiről semmit nem tudsz és biztos vagy olyan dologban, ami közel sem biztos. Fogadni mernék, hogy egy dns tesztet nem vészelnél át. Lehetne olyan fogadást kötni, hogy megcsináltatod a tesztet és ha van benned egy vonóval, akkor te fizeted, ha nincs, akkor én.
aug. 31. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
1 hat max benned van barátom, bennem fixen nincs
aug. 31. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Biztos cigány:) Nem kell teszt.
aug. 31. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de már sokadik ilyen kérdésed. Múltkor leszűrtem a DNS tesztes kérdésekre, mert most rendeltem meg és egyértelműen te kérdezted ugyanezt nem egyszer. Most ha megkérdezed még 10x, mi változik?
szept. 1. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!