Nagyon érdekel a származásom és szeretnék egy DNS-tesztet csináltatni. Mely cégnél érdemes?
Csináltatott már valaki? MyHeritage, Ancestry, FamilyTree vagy esetleg más? Mik a tapasztalatok?
(Egyébként nem számítok semmi extrára, családfakutatásból kiindulva túlnyomórészt magyar és sváb ősökkel rendelkezem, de azért kíváncsi vagyok. :))
Magyar és sváb ősök?
Nekem orosz, és német
23 and Me. Az elso ketto a legnepszerubb es legkevesbe alapos. Amerikabol nezve Europa nehany paca, de nekunk csalodast okozna.
Azert nepszeru, mert elsok kozt voltak es sokan rokonokat akarnak talalni, arra meg a hatalmas adatbazis a legjobb.
En a CRI Geneticstol rendeltem es egesz biztos, hogy baromira betalalt. Raadasul Angliabol kuldtem, nem tudhattak semmit. A 23andMe volt a masik jeloltem, es csak azert azt ajanlom, mert ok nagyon ismertek, rengeteget olvasam utana. A CRI Genetics allati pontos volt, de a ceg mas dolgokban zavaros, es nagyon rosszakat irnak roluk. Mindenesetre nekem csaladi okmanyok visszaigazoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!