Kertes házban élők!Nálatok ez mennyire elfogadott?
Az udvaron mezítláb járkálni, és úgy be a lakásba.
Engem eléggé idegesít, szerintem proli szokás.
Apám van, hogy a pincébe is lemegy csupasz lábbal.
És utána úgy mászik a szőnyegre, ül, fekszik a kanapéra.
Szerintem csak a vérbeli prolik használják ezt a kifejezést.
Egyébként nem szokás, sőt, van kinti papucs, abban megyünk ki.
Van kinti papucs is, nem értem miért jó így kimenni.
Eleve rohadt forró az aszfalt, másrészt sérülésveszélyes, kavicsbalépés stb. .
Kb, mint egy ősember.
Azon kívül fertőzésveszélyes.
Na jó… te is mostanság költöztél városról vidékre…
Bakki.. gyerek koromban amikor frissen lehúzták az aszfaltot az utcában az összes gyerekkel mezítláb futkostunk rajta a 40 fokban, hogy milyen jó meleg! Aztán ugrottunk a hideg fűbe hogyha már túl meleg volt. Az összes helybeli gyerek, szomszéd, haverok stb.. ha elmentünk a másikhoz mezítláb futkostunk mindenhol!
Van kinti papucsom de bakki.. az a gyerekkori emlék, hogy belelépek mezítláb a friss zöld hűvös fűbe és úgy járom be az udvart felbecsülhetetlen.
Aki ezt a proli szavat használja az a legnagyobb proli mint ki szokott derülni.
Neked sem volt igazi gyermekkorod, kis csattogós papucskában szaladgáltál az 5. emeleti panelban nehogy rálépj egy porcicára és sírva fakadj…
Nem proli, simán csak más szokás.
Új-Zélandon az utcán is minden probléma nélkül mezítláb járnak az emberek. Vagy a világ kb felében nem húzzák le a cipőt a házban.
A japánok szempontjából az is "proli" szokás lehetne, hogy te ugyanazzal a papuccsal mész a fürdőbe, mint amivel a ház többi részén jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!