Mert nem mind1, hogy a rossz gyerekkor, a sok bántás, a "csúnya arc", vagy épp a kis mell a probléma forrása.
aug. 30. 15:19
2/9 A kérdező kommentje:
Sokszor azt érzem, hogy én minden béna, vagy buta vagyok. Legfőképp mumkahelyen érzem így.
aug. 30. 15:24
3/9 anonim válasza:
Lehet az is vagy? Vagy mitől érzed ezt?
Eltudod látni a feladatodat?
aug. 30. 15:25
4/9 A kérdező kommentje:
El tudom, de néha úgy érzem, hogy mégsem. Most kezdtem ezen a területen.
aug. 30. 15:28
5/9 anonim válasza:
Nagyon kevés infó F/L vagy, hány éves meg pár infót adj meg
aug. 30. 16:14
6/9 anonim válasza:
Sikerélménnyel. Mivel most kezdtél ezen a területen, még bele kell tanulnod. Közben valószínűleg fejlődni fogsz nem csak a szakterület ismereteit illetően, hanem pl. problémamegoldó készség terén is.
Aztán jönnek majd a kisebb-nagyobb sikerek is. Türelem és kitartás, javulni fog a helyzet! ;)
aug. 30. 16:15
7/9 anonim válasza:
5
Nem számít, hogy lány vagy fiú… Ha csaj akkor ráhajtasz privátban és “majd te segítesz neki ebben” közben meg csak mindenki tudja mit akarsz…
Kérdező!
Nekem régen a kondi segített de rengeteget!!! Engem bántottak, csúfoltak, kiközösítettek egész általános alatt… alacsony voltam és kövér. Egyik nyár alatt hírtelen nőttem 15 centit és elvékonyodtam. Itt elkezdtem edzeni és 1 év után (hála a genetikámnak) hatalmasat fejlődtem mint kinézetben, mint erőben. Ez akkora magabiztosságot adott nekem, hogy elképesztő.
Akár lány akár fiú vagy hidd el ez segíteni fog!
aug. 30. 17:09
8/9 Senior Séf válasza:
Úgy, hogy megmozdítod a seggedet és csinálsz valamit. Eltervezed, megcsinálod,és amikor készen van, KONSTATÁLOD a sikert. Az emberi agy ugyanis a túlélésre van berendezkedve. Ami rendesen működik, ami a várt eredményt hozza, azzal nem foglalkozik, mert a túlélés szempontjából nincs jelentősége. De bármi kis hiba csúszik be, rögtön megjegyzi. Ekképpen pedig egy idő után csak a hibák, a gikszerek, a balsikerek látszanak, azt sugallva, hogy ügyetlen, semmitérő alak vagy.
aug. 30. 20:10
9/9 anonim válasza:
Kedves 7 nem mindenki olyan mint te. És mindenki magából indul ki. Azért kérdeztem mert ha pl férfi akkor lehetne úgy kezdeményezni hogy pl megszólít embereket az utcán. De hogy ne izguljon kezdhetné úgy ahogy én is csináltam annó hogy kimész oda ahol sokan vannak és szimplán akár idős nénitől megkérdezed mennyi az idő. Lényeg itt az hogy megszólísd és ne érezd magad feszélyezve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!