A WC papír érdesebb, vagy simább felével törlitek a feneketek?
11#
De ebben az esetben, több víz, több szappan fogy a mosdótálnál. Meg gyakrabban fertőtleníteni, amiket összefogdostál addig a materiás kezeddel.
Az ilyen nagyon olcsó alsópolcos papírok ilyenek, másfél réteg és az egyik fele olyan mint a dörzspapír. Ami kicsit is normális minőségű, annak ugyanolyan mindkét fele.
15#
Arra gondolsz ami még ráadásul lazán is van feltekerve, a szegényebb emberek meg azt hiszik spóroltak. Annyi van egy tekercsen, hogy bevizezve csak egy papirgalacsin lenne belőle. A prémium illatosított flancból is elegem lett, bár én úgy emlékszem, hogy volt annak is egy valamivel durvább oldala. Ezt a hagyományos fajtát szoktam rendelni nagytekercses kiszerelésben, ami jó szorosan fel van tekercselve. Vettem neki egy külön műanyag tartót, de amúgy 4-5 ezer forintból kijön az éves mennyiség.
13#
Persze értem. Óvatosan visszahajtod a másik oldalára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!