Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi motiválhatja?

Mi motiválhatja?

Figyelt kérdés

Kiír itt valaki egy kérdést, amire mennek a válaszok, majd valaki ráír a másikra privátban a saját válaszával, amit lényegében a komment részbe is írhatna az illető.

Ha megy a válasz az üzenetére, akkor meg semmi viszontválasz.

Ha valaki elkezd privátozni, akkor miért nem akar kommunikálni?

aug. 28. 04:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs. Az biztos, hogy én soha nem válaszolok itt privát üzenetekre, egyszerűen nem érdekelnek.
aug. 28. 05:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Én se igen válaszolok a privát válaszokra. Ha nagyon olyan, akkor bemásolom a kérdés alá hozzászólásban, hogy ezt az üzenetet kaptam, és ez a válaszom rá.

Persze ha tényleg olyan, hogy indokolt, hogy személyes legyen, akkor válaszolok. privátban is, de ez nagyon ritka.

Volt arra is példa, hogy kialakult valami barátság-féleség, de deffektes emberbe is belefutottam már, szerencsére hamar leszűrtem.

Arra is volt példa, hogy valami jogi tanácsot kért, és én hosszú nagyon színvonalas választ adtam, ő meg csak egy-két szedett-vedett sorral "tisztelt meg".

Az meg a másik, amikor írogatni kezdett valaki, elhalmozott az egy-két tőmondatos üzeneteivel, és abból írt egy rakással, de az is mind hülyeség volt, és le nem állítottam, hogy vagy abbahagyja, vagy letiltom.

Kérdésedre a válaszom, szerintem vannak, akik csak meg akarja írni a tutit, nem vállalják fel nyilvánosan, mert akkor jönne az ezer lehúzó reagálás, mert ők se biztosak igazán magukban, hogy az érvelésük mindenki előtt megállná a helyét, de vitatkozni, megvédeni az állásfoglalásukat persze nem akarják.

Na meg az is lehet, hogy csak kíváncsiak a felhasználói nevedre.

aug. 28. 06:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én olyankor szoktam írni privátban, ha személyes a válaszok, és félek, hogy az ismerősök felismernek.
aug. 28. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!