Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan lehet tudni hogy...

Honnan lehet tudni hogy valaki sóher?

Figyelt kérdés

aug. 27. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy sóher módon viselkedik.
aug. 27. 18:56
 2/7 Senior Séf ***** válasza:
27%
Pont,hogy nem,1es. A sóherek vigyáznak az "arcukra". Apró jelek árulkodnak csak.
aug. 27. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Első randin sétálni akar.
aug. 27. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
#2 Hát pont a sóherség az, ami elég hamar kiderül és nem igazán rejtegethető :D
aug. 27. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
3-as, akinek ez ellen kifogása van, az vagy nagyon lusta, vagy csak a potya üdítőért ment randira. Az összes első randimon sétáltam az illető lánnyal. Aztán volt, hogy később beültünk valahová, de nem mindig. Ahogy a helyzet hozta. De olyan is volt, hogy első randin a lakásukon voltam (szüleinél lakott, anyukája otthon is volt) és finom ebéddel vártak, utána meg strandra mentünk kettesben (Balatonfüreden történt).
aug. 28. 09:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem a sétálgatós emberek nem igazán szimpatikusak.

Legalábbis volt aki 2 hónapig sétálgatni akart aztán meguntam.

Meleg volt nyár volt, sehova nem akart beülni, innivalót is én vittem .

Nagyon rossz emlék.

Én szeretnék nő lenni valaki oldalán, de ha attól retteg hogy kihasználom, akkor nincs értelme.

aug. 28. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan aki csak sétálgatni szeretett hónapokig, de már tél volt így mondta, hogy menjünk plázázni. Soha semmit sem fizetett, én meghívtam többször kávézni, sütizni, nos kiderült, hogy munkanélküli azért nrm tud semmibe beszallni. Az anyja tartotta el.

Az az igazság, hogy baromi unalmas csak kirakatokat nézni, meg sétálgatni a Duna parton 1000-szer, én is meguntam ezt. De nem azért szakítottam, hanem mert nekem az sem tetszett, hogy fél év alatt nem tudott semmi munkát találni, és nem is törte magát, neki minden úgy volt jó ahogy van. Nálunk kajáltunk néha, tvztünk, de kb. olyan volt mintha lenne egy kisöcsém, egyszer moziba is meghívtam, hogy legyen már valami újdonság.

Nekem ez nem pálya.

nov. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!