Nekem a sétálgatós emberek nem igazán szimpatikusak.
Legalábbis volt aki 2 hónapig sétálgatni akart aztán meguntam.
Meleg volt nyár volt, sehova nem akart beülni, innivalót is én vittem .
Nagyon rossz emlék.
Én szeretnék nő lenni valaki oldalán, de ha attól retteg hogy kihasználom, akkor nincs értelme.
Nekem is volt olyan aki csak sétálgatni szeretett hónapokig, de már tél volt így mondta, hogy menjünk plázázni. Soha semmit sem fizetett, én meghívtam többször kávézni, sütizni, nos kiderült, hogy munkanélküli azért nrm tud semmibe beszallni. Az anyja tartotta el.
Az az igazság, hogy baromi unalmas csak kirakatokat nézni, meg sétálgatni a Duna parton 1000-szer, én is meguntam ezt. De nem azért szakítottam, hanem mert nekem az sem tetszett, hogy fél év alatt nem tudott semmi munkát találni, és nem is törte magát, neki minden úgy volt jó ahogy van. Nálunk kajáltunk néha, tvztünk, de kb. olyan volt mintha lenne egy kisöcsém, egyszer moziba is meghívtam, hogy legyen már valami újdonság.
Nekem ez nem pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!