Éreztél már olyat, hogy újraszülettél?
Pénteken szakítottam a barátnőmmel. Eléggé kiakasztott a dolog de nem nyafogtam senkinek se. Meg az ismerőseim nem is tudták hogy én együtt vagyok valakivel. Nem szoktam az ilyesmi dolgaimat senki orrára se kötni.
És szombaton elkezdtem inni bánatomban, mert ki voltam mint a kutya, aztán este lementem a környékre sétálni ebben az állapotban és ittam tovább. Össze futottam egy régi nőmmel, meg a barátnőjével. És az exem barátnője a környék legzordabb szúrkálós késes börtönből ki be járó bűnözőjének a nője.
És ezzel a palival én összeboxoltam májusban és levertem. Azóta 1 kalap alá vesznek vele a környéken. Azt hiszik én is pszichopata vagyok. Látom az ismerőseimen mikor találkozunk...
De én ezt a palival akkor utána pár héttel megbeszéltem, hogy ő is félreértett valamit én is. Ő is bevert nekem, én is neki nem olyan nagy dolog ez, nem kell a balhé, legyünk haverok és így is lett, köszönünk egymásnak, nem zavarjuk egymás köreit. Meghívjuk egymást vmire ha úgy van.
És akkor piáztam a csajokkal. Vettem nekik piát, ők is nekem. Nevettünk.
Aztán jött egy haverom és pacsi és ölélésnek álcázás közben a fülembe súgta, hogy a késes fél órája néz minket, mondta hogy honnan és le kellene lépnem.
Megköszöntem. Egyből csekkoltam hogy az én késem megvan e. Otthagytam a lányokat és vettem egy kólát a kisközértben és vártam. Odajött a pali kezetfogtunk. Végigmért és mondta hogy - be vagy ba szva. - én meg kérdeztem hogy iszol vmit? Ő meg köszi elfogadom. Hoztam neki, elfeleztük, aztán lelépett, és nekem is volt annyi eszem hogy lelépjek, mert tudom ismerem őt. Nincs elfelejtve nála hogy kiütöttem. Plusz ott lehetett a fejében, egyből bemérte hogy én ott vagyok akkor és ott ittasan mint szabad préda, gyenge vagyok.
Másnap végiggondoltam ezt az egészet és valami isteni szerencse hogy a kész állapotomban nem támadott meg, vagy szúrt meg. Mert másokat ilyenkor azonnal szétüt és megszúr.
Veled volt hasonló?
Nekem csak olyan szerencséim voltak eddog hogy mert a másik rendes.
Pl voltam már kint kulfoldi álláson ugy hogy kiderult hogy valójaban pr.stimelo, aznap vonatom se volt vissza de szerencsém hogy nem olyanok voltak akik bedrogoznak bezárnak, hanem megdumáltuk egyszeruen hogy en nem vállalom és oké mehetek haza. Még szállást is adtak aznap éjjelre.
Vagy akár mikor stoppoltam kényszerbol és nem pszichok vettek fel.
Vagy amikor éjjeli vonaton amin szinte senki nem volt rám allt 5 román pasi es mindenhova jöttek utánam de menekulni se tudtam hova..igy a végén az egyik fülkébe leultem es beültek ők is igy hogy 2 mellém 2 oldalamra 3 szembe..
És pánikban nem tudtam mit csináljak, igy elkezdtem tájszolással parasztosan beszélni meg leutánoztam az egyszerű stílusukat, és bevették!! Elkezdtek velem mint vmi havercsajjal beszélgetni, meg még tanácsokat is adtak hogy kell lerázni a pasikat, bevettek a bandába..
(Amugy ha akartak volna szeterőszakolhattak is volna ki is nyírhattak rabolhattak volna, egy ellenőr se volt a vonaton senki meg semmi.)
Erdőben ért a vihar, nagyon közel voltak a villámok. Tudtam, hogy jó esély van arra, hogy én ott meghalok, vagy, mert a közelembe csap be egy, vagy, mert rámdől egy fa, amibe belecsapott, vagy, mert futottam az életemért a sárban, többször megbotlottam, elestem, és ha szarul esek, kificamítom valamimet, akkor ott maradok. Az egyik villám annyira közel volt, hogy kb. egy percig nem láttam, és percekig nem nyertem vissza a hallásomat, mikor igen, az is olyan volt, mintha víz alól hallanék.
Egyszer volt egy autóbalesetem. Épp, hogy meglett a jogsim, mentem a legközelebbi városba, a Mátrában, ahol kb. egy motorost nem tudsz kielőzni, mert annyi belátható útszakasz nincs. Egyszer csak azt látom, hogy jön velem szembe a kanyar után a másik sávban a szabályosan közlekedő autó, és mellette az azt előző random autó, olyan sebességgel, hogy lehetetlen elkerülni az ütközést. Inkább elrántottam a kormányt, és belevittem az autót az út melletti patakba. Nem sérültem meg, mégis annyira rástresszeltem, hogy a szembe jövő kocsi fényszórója után a következő emlékem, hogy a szabályosan közlekedő Skoda le van parkolva az út szélén, és a sofőrje kérdezget, hogy jól vagyunk-e, kell-e mentő, vagy kell-e kivontatni vissza az útra.
Egyszer kést fogtak a torkomhoz, egy pillanatra elvonta a támadó figyelmét egy szembe jövő társaág, akkor alárúgtam, és rohantam, ahogy tudtam. Egy éjszakai busz vett fel, nem is a megállóban, eléugrottam és kitettem a kezem, mint aki stoppol. A sofőr kinyitotta az ajtót, elkezdett velem üvöltözni, hogy mit képzelek, ha nem figyel, elüt, én meg amint fenn voltam, kiabáltam vele, hogy csak csukja be az ajtót, és induljon már. Ennél több dolog miatt is hálás vagyok a sorsnak, nem vágták át a torkom, nem ütöttek el, és még a tekintetben is időben kapcsolt a sofőr, hogy ki kell nyitnia nekem az ajtót két megálló közt, és engednie kell felszállni.
Jókat írtatok nagyon.
Köszönöm a bizalmatokat.
Am ilyen autós velem is volt 1.
Sose felejtem el.
M 0, szakadó eső, erre a nagy kanyarban kiakadt az ablaktörlőm.
A jó magyar meg milyen? Hiába szakad az eső, padlógáz.
Én pedig megálltam a középső sávban mert semmit se láttam, 0át úgy esett.
Mellettem meg 150el,180al süvítettek a kocsik.
Ott is vmi csoda volt hogy nem vertek telibe.
A kifejtésben leírtakhoz hasonló még nem történt velem, és nem titkon remélem, ez így is marad. Olyan, viszont volt pár alkalommal, hogy nem sokon múlott az, hogy nem lett komoly és visszafordíthatatlan gond valami után.
Pl. 2x volt, hogy a zebra közepén, vagy a túlsó oldal előtt pár lépéssel majdnem elütöttek. Egyiknél én ugrottam hátra, majdnem egy másik autó elé, a másiknál meg az utolsó pillanatban satuztak.
Egyik osztálytársam előrehozott érettségi után párunkat hazavitt kocsival, akikkel amúgyis együtt szoktunk buszozni. Előzni kezdett, már a másik sávban voltunk, szemből meg jött egy kocsi. Még időben és gond nélkül visszarántotta a kormányt, de nagyon közel volt a másik autó.
Szántóföldön vágtáztunk páran az edzőnkkel együtt, amikor az egyik ló megijedt a széltől, ami meg egy kisebb láncreakciót indított el. Egy darabig még uraltam a helyzetet, aztán a ló, amivel voltam, majdnem derékszögben fordult egyet váratlanul, én meg közben lerepültem róla. Az egy dolog, hogy úgy és akkorát nyekkentem a fűben, hogy semennyi levegő nem maradt a tüdőmben, de szinte lassítva láttam, ahogy a ló patája centikre vágódik a földbe a fejem mellett. Az ijesztően közel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!