Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik ismernek közelebbről...

Akik ismernek közelebbről Emil nevű embert, milyen tulajdonságok jellemzik őt?:)

Figyelt kérdés

Kisfiúnk fog születni, ezen a néven gondolkozunk. Jelentése versengő, igyekvő, törtető amik nekem nem túl pozitívnak hangzanak.

De akinek a fia, testvére, férje stb Emil, milyen tulajdonságokkal jellemezné? Valóban egy törtető karakter?:)

Köszönöm!😇🙏

aug. 26. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
2 Emilt ismerek az egyik 20-25 körül van de csak látásból ismerem. Meg általánosban volt egy Emil nevű gyerek a suliban, de ő autista volt.
aug. 26. 17:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de engem a tulajdonságuk érdekelne csak:)
aug. 26. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Egy nárcisztikus pszichopata élősködő a fazon, de nem tudom ennek mi köze van a ti születendő gyereketekhez.
aug. 26. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Osztálytársam volt. Egy tisztességes, okos fiú.

Nemrég, már 60 fölöttiként valaki "jóságos" nak nevezte. Ezen jót nevetett, pedig szerintem igaz rá.

Szóval, beképzeltnek: nem az, törtetni se láttam még.

aug. 26. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Én csak Emíliát ismerek (nagyanyám), de más jellegű jellemhibái vannak, nem a felsoroltak. Nem mintha amúgy a név tenné az embert.
aug. 26. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyai nagyapámat hívták így. Sosem néztem utána a neve jelentésének, de most, hogy leírtad, tényleg eléggé versengő, dicsekvő volt, mégse vitte semmire. '90-es években születtem, természetes volt, hogy amint hozzáfértem az Internethez, elkezdtem használni. Nagyfater ezt úgy állította be az ivócimborái előtt, hogy én egy informatikai zseni vagyok. Sosem állt hozzám közel az informatika, mindig is humán beállítottságú voltam, csak tudom használni az Internetet.

Egyébként nagy alkesz volt az öreg, a függősége vitte el.

Szerintem meg a versengő, igyekvő, egyáltalán semmi rossz tulajdonságot nem takar - a törtető talán igen. Ha neked tetszik az Emil név, akkor nevezd így a fiad. Nem ez fogja meghatározni a jellemét, hanem, hogy hogy nevelitek.

aug. 27. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
Mindenki azt fogja hinni, hogy az email cimét mondja mikor bemutatkozik.
aug. 27. 06:48
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Rugalmasak.

Damil Emil!

aug. 27. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!