Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell a gazdagoknak...

Miért kell a gazdagoknak vegyülni a szegényekkel?

Figyelt kérdés

Szerintetek lesz olyan világ, ahol elkülönülnek a gazdagok a szegèny emberektől?

Mint pár filmben, lopott idő, stb.

A lényeg az lenne hogy a gazdag réteg egy elzárt luxus helyen élne ahol minden adott nekik, amíg a szegények elkülönítve, a számukra kijelölt helyeken.

Ti helyeselnétek ezt?

Szerintetek a jövőben ez megvalósulhat?

#gazdagság #elkülönítése #szegény emberektöl
aug. 25. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a kérdező egy troll, kamu az egész.
aug. 25. 13:08
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is csak egy forgalomnövelő és/vagy trollkodó kérdés ez.
aug. 25. 19:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez már most is létezik. Nem véletlenül megy szenzációszámba, ha valaki találkozik egy politikussal, vagy egy celebbel az utcán. Nemrég utaztam fapadossal nyaralni, volt rajta egy ismert ember is, és el volt alélva az összes magyar a repülőn, hogy mennyire "emberi", hogy ő is felül egy ilyen légitársaságra.

Az elit a legjobb iskolákba járatja a gyerekeit, sosem kell találkozniuk a szegregált iskolák diákjaival. Még a középosztály egy része is kizárólag autóval közlekedik, szóval megússza, hogy mellé üljön a csöves, vagy megszólítsák hatan egy átszállásnál kunyerálás céljából. A jobb, újabb kocsikban légkondi is van, szóval még az sem játszik, hogy lehúzott ablaknál odajön a pirosnál kunyerálni valaki.

Amúgy meg is értem, ha valaki el akarja zárni magát ettől, mert tényleg elviselhetetlen lett a helyzet az elmúlt években. Én leginkább tömegközlekedek, mert utálok vezetni, és nincs olyan nap, hogy legalább 10+ ember ne találna be, már oda se figyelek rájuk, sétálok tovább, mintha észre se vettem volna, hogy léteznek - ami nyilván nem a legkedvesebb dolog, de nekem is védeni kell magam és a békém. Szóval megértem, ha valaki azt mondja, hogy ő inkább vezet, de nem vegyük az emberekkel, mert nincs kapacitása ezt kezelni.

aug. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!