Ha füvezik vki és a szúnyog beleszív akkor a vérébe, akkor betép tőle?
Hány?
Es azzal kepben vagy, mennyi ideig van a verben a fű?
Mert mintha csak fű lenne a világon.
Meg ki tudja mikor mennek plazmaadásra is fű/vagy akármimásszer elott vagy után sokan merthát kell a pénz..
Látom magam előtt, ahogy a kérdező eldurrantott egy jó cigit, majd megcsípte a szúnyog :D
Véradásról meg annyit, hogy ha láthatóan valaminek a hatása alatt vagy, akkor le se veszik a véredet. Ha én elmondtam véradás előtt, hogy x napja elszívtam egy füves cigit, akkor megkaptam, hogy mikor lesz a következő időpont, mikor újra adhatok vért, feltéve, hogy addig nem füvezek többet.
Egyébként nem hiszem, hogy akkora probléma lenne, hiszen származékok keringenek a véredben, nem maga a THC, szóval, bár egy drogteszten elbuknál, azért 1-2 nappal a füvezés után már belőled is kimegy a hatása, nem, hogy valaki olyan, aki két decit kapott a véredből, betépne tőle. Ha annyira fotnos lenne, nem önbevallásos alapon működne, hanem tesztelnék, ahogy jelenleg is tesztelik a kis levett fiolákat bizonyos betegségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!