Milyen gondolkodásmód, hozzáállás kell ahhoz, hogy külföldön is helyt tudjak állni a munka világában?
9: a hard skill az az adott munkához szükséges specifikus tudás, míg a soft skillek olyan skillek, amelyek gyakorlatilag bármilyen szakmában területen előnyt jelentenek:
-kommunikációs képességek
-idő management
-kritikus gondolkodás
-probléma megoldás
-önálló munka
-csapatmunka
Stb.
De idekapcsolódik pl az is, hogy ha felmerül egy ilyen kérdés, akkor beírod a google-ba: [link]
#9: #11 megelőzött, leírta.
Csak még annyi, hogy nálunk a HR mint szakma általánosan a béka segge alatt van, ezért nem is fokuszálnak ezekre a dolgokra igazán semmiféle képzési formában gyakorlatilag. Ezért nincs elterjedve még a kifejezés sem, nemhogy ezeknek a skilleknek a fejlesztése és hasonlók
#14, Nem tudom te hol dolgozol, de nyugaton bizony rámszoltak hogy vegyek vissza a tempobol, nem kell mindent egy nap alatt megcsinalni, nemhofy tobbet, hanem kevesebbet, lassabbban dolgozzak.
Es pentek rovid nap, 14 orakor mar forgalmi dugó van, nem tudom ki dolgozik 17-18 oraig...
Szinten Svájcban?
#16 vagyok, Írországban lakom, es itt az ellenkezőjét tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!