Mi az első dolgotok amikor hazaértek munkábol vagy suliból?
Figyelt kérdés
aug. 22. 14:54
2/21 Antiszociális lény válasza:
Megszeretgetem a cicám/cicáim és adok nekik enni mert éhesek.
4/21 kürtőskalácska válasza:
Helyére rakom a szerszámokat,leveszem a kabátom/cipőm.
5/21 anonim válasza:
Kifújom egy kicsit magam, aztán elviszem sétálni a kutyát (ha nem én megyek aznap a gyerekekért).
7/21 anonim válasza:
Cipő le, táska a helyére (amikor van kabát, az is), kézmosás. Utána általában evés/kis pihenés.
8/21 anonim válasza:
átöltözöm, kezet mosok, megölelgetem a feleségemet, vacsorázok, fél óra pihenés és utána építem a vállalkozásomat 1,5-2 órán keresztül. Aztán fürdés, beszélgetés az asszonnyal, majd alvás.
10/21 anonim válasza:
Átöltözöm itthoni ruhába, kipakolok a táskámból, eszem valamit (hogy mit és mennyit, függ attól, hogy pontosan mikor érek haza), majd készülök a következő napra. (egyetem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!