Irodalom, filmművészet, fényképészet, művészettörténet, régészet, utazás, csillagászat, korcsolyázás, lovaglás, csakhogy néhányat említsek a legrégebbiek és legfontosabbak közül. Sok dolog érdekel és mindig találok valami újat. Mostanában például a sakk lett az egyik új időtöltésem.
23N
Történelem, pszichológia,ezotéria és a legrégebbi hobbi, a városi közlekedés története,járművei.
F
Sok dolog érdekel, a tudománytól kezdve az infomratikán át, a főzés is. Nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni. Ezek mellett szeretem a filmeket és a sorozatokat is. Túrázni is jó lenne például csak az nem egy olyan dolog ami nagyon jó időtöltés lenne egyedül. Ezen kívűl a cicákat nagyon szeretem.
F
Kiegészítem a 2-es válaszomat,majdnem kifelejtettem,hogy a kirándulás, túrázás is,nagy természetkedvelő vagyok.
Ugyan évek óta egyedül vagyok, ha nagyobb túrákra nem is,de kisebbekre egyedül is elmegyek. Most ez van ...
Eléggé kíváncsi emberke vagyok, így nagyon sok dolog érdekel. Szeretek nyelveket tanulni, írni, zenét hallgatni, új ismereteket szerezni kb. mindenről. Különösen a csillágászatban, és a pszichológiában tudok elmerülni, meg talán más kultúrák szokásaiban... De más témákban is találok olyat, ami érdekel.
32N
Imádom a verseket, idézeteket. Lakberendezés nagyon érdekel. Hatalmas harry potter rajongó vagyok. Baromira érdekel a csillagaszat. Nagyon szeretem a nyelveket, ha tehetném annyit megtanulnek, amennyit csak lehet.
De ezekről aztán senkivel nem tudok beszélni, senki nincs aki ebből a szempontból hasonló lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!