Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az érdeklődési köröd?

Mi az érdeklődési köröd?

Figyelt kérdés

aug. 19. 18:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Irodalom, filmművészet, fényképészet, művészettörténet, régészet, utazás, csillagászat, korcsolyázás, lovaglás, csakhogy néhányat említsek a legrégebbiek és legfontosabbak közül. Sok dolog érdekel és mindig találok valami újat. Mostanában például a sakk lett az egyik új időtöltésem.

23N

aug. 19. 18:20
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Történelem, pszichológia,ezotéria és a legrégebbi hobbi, a városi közlekedés története,járművei.

F

aug. 19. 18:20
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Sok dolog érdekel, a tudománytól kezdve az infomratikán át, a főzés is. Nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni. Ezek mellett szeretem a filmeket és a sorozatokat is. Túrázni is jó lenne például csak az nem egy olyan dolog ami nagyon jó időtöltés lenne egyedül. Ezen kívűl a cicákat nagyon szeretem.

F

aug. 19. 18:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítem a 2-es válaszomat,majdnem kifelejtettem,hogy a kirándulás, túrázás is,nagy természetkedvelő vagyok.

Ugyan évek óta egyedül vagyok, ha nagyobb túrákra nem is,de kisebbekre egyedül is elmegyek. Most ez van ...

aug. 19. 18:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológia, irodalom, filozófia, zene, thrillerek, főzés, természet, F1, foci, kertészkedés, saját írásaimból zene készítése AI-al. Fene tudja mi van még, érdekel minden is.
aug. 19. 18:44
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
Rovarok/rovarfotózás, olvasás, molyozás, rejtélyek, sorozatgyilkosok/true crime, utazás és új helyek felfedezése, illetve a munkám.
aug. 19. 19:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Játékok, utazás, nyelvtanulás, olvasás, filmek, sorozatok, tudomány, csillagászat, tánc, youtuberek
aug. 19. 19:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé kíváncsi emberke vagyok, így nagyon sok dolog érdekel. Szeretek nyelveket tanulni, írni, zenét hallgatni, új ismereteket szerezni kb. mindenről. Különösen a csillágászatban, és a pszichológiában tudok elmerülni, meg talán más kultúrák szokásaiban... De más témákban is találok olyat, ami érdekel.

32N

aug. 19. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Irodalom, zene, pszichológia, szociológia, filmek, túrázás, úszás, politika, kicsit a gazdaság, idegen nyelvek.
aug. 19. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a verseket, idézeteket. Lakberendezés nagyon érdekel. Hatalmas harry potter rajongó vagyok. Baromira érdekel a csillagaszat. Nagyon szeretem a nyelveket, ha tehetném annyit megtanulnek, amennyit csak lehet.

De ezekről aztán senkivel nem tudok beszélni, senki nincs aki ebből a szempontból hasonló lenne.

aug. 19. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!