Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A soha többet nem iszok...

A soha többet nem iszok kijelentést, mi okozza, és miért nem gondolják komolyan az emberek?

Figyelt kérdés

aug. 17. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem iszom többet! De kevesebbet sem.....
aug. 17. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 3-4x voltam nagyon részeg. Még tini koromban azóta 2-3 évente, ha ittam 1-1 kis pohárral. Alapból utálom az alkohol szagát, ízét. Pl egy barátom szülinapján koccintottam, de azt is úgy iszom, hogy befogom az orrom és a számat kiöblítem.

Nekem nagyon neves alkalom kell, hogy valakivel tiszteletből megigyak valamit. Mivel alapból nagyon nem vagyok oda az alkoholért.

aug. 17. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Az ember érzelmi lény. Gondolhatja azt racionálisan, hogy nem fog többet inni, mert tudja, hogy tönkreteszi magát vele.

Ugyanakkor az érzések erősebbek, kívánja az italt, és ez a kívánság felülkerekedik a józan észen.

A kínai bölcs, Lao-ce a következőt mondta:

"Hatalmas, aki másokat legyőz;

aki önmagát legyőzi: erős."

Forrás: [link]

Lao-ce rájöhetett arra, hogy lényegében önmagunkkal folytatjuk a legnagyobb harcot.

aug. 17. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Az osmagyarokat azert kuldtek 200000 evvel ezelott ,hogy kiirtsak es kipusztitsak a Jo Isten tipusu fekember felmajmokat. Teljes katonai taktikai adatbazist letoltottek az agyukba , de politikait nem. Igy amikor felmertek a helyzetett rajottek ,hogy ha kipusztitjsk es kiirtjak oket ,akkor ok is kihallnsk. Ezert nem tamadtak meg oket. A Jo Isteni felember felmajmoknak tobb teremtesuk is megbukott ,ezert dontottek a kiirtasuk es a kipusztitasuk mellett. A Jo Isten gyerekeit ossze vissza cserelgettek es nem segitetttek nekik kiralyt valasztani. Rohadekok voltak. Onzok. Nem jottek ra , hogy kell kipusztitani es kiirtani oket es meg azt sem tudtak , hogy nem csak afrikai oserdoben elnek, de az indiai oserdoben is csak azok sima felember felmajmok. Kesobb amikor a magyaroknsk gyerekei szulettek szerzodest kotottek , hogy segitenek a magyarok gyermekeit kiirtani, persze ezt a szerzodest a ZSidok csinaltak. Ezek voltak az uj generacios magyarok.
aug. 17. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire a másnaposság. És végül azért nem gondolják komolyan, mert inni szeretnek és tudják mennyire élvezik, a másnaposság kínjait pedig addigra elfelejtik.
aug. 17. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Én komolyan gondoltam.

Csak rossz élményem van az alkohollal.

A családomban sok alkoholista volt, sok rombolást végzett az alkohol.

Egy ember halála után döntöttem el, hogy én sosem iszom többé, bár sosem voltam alkoholista.

aug. 17. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a kijelentés nagyon nagy százalékban akkor hangzik el, amikor az illető másnapos, és az akkori gondokkal küzd, szenved, mert akkor épp nagyon rossz minden, és nem kívánja ezt újra átélni.

Viszont ez a kijelentés legtöbbször kárászéletű, mert a pia okozta öröm, önfeledtség, és, hogy feloldódnak a gátlásai valamelyest, mind elérik, hogy elfelejtse az illető a másnaposság dolgait azért a pár órányi jó dologért.

aug. 17. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Fellángolás állhat csak mögötte az előző napi I.H.B. buli utàn.
aug. 17. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!