Felettem lévő eláztatott. Mit gondoljak erről a kijelentésről?
Felettem egy házaspár lakik, kb 45-50 körüli férfi, és felesége. Pár napja elég durván beázott a szobám, felmentem szólni nekik. Segítőkészek voltak, mivel mondták, hogy akkor addig nem használnak vizet, amíg ki nem derül a probléma. Másnap jött is a szerelő, megoldotta a dolgot. Mivel én albérletben lakom itt, ezért nekem anyagi kárt nem okoztak. Majd estefelé a férfi becsengetett hozzám, hogy elvileg megcsinálta a szerelő amit kellett neki, de ha mégis újra vizesedne a plafon, menjek fel, és egy kávé kíséretében megvárjuk, hogy hol a probléma, és újra kihívja a szerelőt. Hirtelen nem gondoltam semmi rosszra vagy célzásra, de most magamban eltűnődtem, hogy ez jelent valamit vagy csak beleképzelem, vagy most ez mi...? Nem hinném, hogy nekem vele való kávézás közben kellene bármire is várnom, az ő kádja vagy csapja ereszt, az ő feladata ezt megoldani. Egyébként nemrég költöztek ide, nem is találkoztunk még, lehet csak kedves akart lenni?
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!