Más nő is van rajtam kívül aki nem szeret sokat csevegni?
Figyelt kérdés
11 évig egyedül dolgoztam. Mostani munkahelyem részben társas és "laza", nem mindig van teendő. Ilyenkor együtt vagyunk nők. Első héten jobban elfáradtam a sok beszédtől mintha komolyabb munkát végeztem volna. Azóta már szokom de még mindig "fura" vagyok.Néha külön maradok. Van, hogy indokot keresek pl: el kell valamit intéznem neten. Persze volt, hogy nyíltan felvállaltam, hogy szeretek egyedül lenni. Tudom, hogy ezt furcsálják. Mi a véleményetek nagyon furi nő vagyok? Illetve más is van aki ilyen?aug. 16. 16:46
1/3 anonim válasza:
Én se szeretek, de ezt személyes gyengeségnek tartom. Nem normális társaságban kukán ülni és nézni magad elé 8 órán át. Amikor látom hogy mások milyen könnyedén el tudnak beszélgetni bármiről bármeddig, úgy érzem hogy valami hiányzik belőlem.
2/3 anonim válasza:
Az üres locsogás és értelem nélküli kommunikáció, esetleg másról való pletykálás lefárasztja az embert.. maradj ki belőle.. csendes szemlélőként, jó távolról nézd őket ha akarod.. De a sűrű "elmaradt" munkára való hivatkozás az általában beválik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!