Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha èpp rengeteg a bajod...

Ha èpp rengeteg a bajod pl.orvoshoz vagy ügyvédhez rohangálsz vagy csődben vagy nincs mit enned nincs hol laknod, es nem akarsz az idojarasrol csevegni hogy lehet lerázni azokat akiknek a face meg messenger az élete és hanyagolva érzik magukat?

Figyelt kérdés

Ha nem irsz vagy nem állsz vele szóba.

Szoval ha van elég bajom, jellemzo hogy senki nem kivancsi rá, vagy még menekulőre is fogják, mert akik tudnak róla, valahogy nem is írnak :D

De akiket be se avatok mert csak távoli rokon, vagy ismeros kollega, de valamiert rám vannak szállva

Azok irogatnak zaklatnak es ha megirom, h nem érek rá ,sok a bajom, vagy mostanában nem jó(de ez gyakorta igy van, nem ritka), akkor nekiállnak sértödni, meg ő is azert se ir- ilyen dedos játszmákat visznek bele, meg hazudoznak, meg zsarolnak, hogy bezzeg akkor meg jók ha unatkozom, vagy valami,mikozben nem is erdekli őket az életem se, en sem, bajban ugyanis elpárolognának, vagy kihasználásra mennének.

es már kezd sok lenni amikor látom ahogy probálkoznak,csipog a telom, vagy munkahelyen ram néz kérdőn, vajon most szóba állok e vele, kimegyek e kávézni, éppen milyen heppem van, olyankor már valahogy már menekulni is akarok.

Mert ezek az osszes olyan akik bajban sehol nincsenek, de nekik áll feljebb ha en èpp nem irok(mert bőven nagyobb gondjaim vannak mint cseverészni a vakvilágba),úgy èrzik hanyagolom vagy félrerakom őket, vagy velük lenne bajom, és kezdik a kicsinyes bosszuhadjárataikat is, de a legkevesebb is az hogy rosszul esik nekik ha nem állok le cseverészni velük.

2023. júl. 29. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
2023. júl. 29. 19:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha messengeren tiltom abbol is sertodes van. Pont ez a kerdes hogyan rázzam le sertodes nelkul? Nem csak messengerrol van amugy szo. Ha nem ott akkor mashol keresnek.

Arrol is kerdezni akartam ha kimegyek a munkahelyen egy kávéra telefonnal miert hiszik sokan azt hogy akkor en beszelgetni akarok es gyulnek körém.

Még én érzem magam kellemetlenul hogy mentegetőzök hogy a fejem jöttem kiszellősztetni vagy a gondolataimat összefoglalni mert már sok amiket le kell adnom es nem tudom hol áll a fejem (es nem éppen társalogni jöttem ki)

Azert ezeket személyesen még nehezebb igy eloadni. Hogy megèrtsék amit ugyse értenek meg.

2023. júl. 29. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Meg pont az a bajom amugy ha már sugoközpont link hogy pont a tiltást vágom a feloldást meg nem.

Akit letiltottam ma rá akartam irni es nem tudom hogyan oldhato fel, csak olyan van hogy jelentés. (Hogy csalo vagy kam reg stb)

Igy fel se oldottam azt se akivel ma kivetelesen beszélni akartam volna.

2023. júl. 29. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezzel sajnos nem igazán tudsz mit csinálni. Az emberek gyökerek. Tényleg, a 90%-uk egy büdös gyökér. Én tudom, emberekkel foglalkozom, azaz nem csak a munkatársaim, ismerőseim vannak, hanem egy nap 3000 ember átfolyik a kezeim közt, a nagy többségük egy Istenverte gyökér.

Alapvetően az emberek többsége úgy gondolkozik a világról, hogy ő van a közepén, és mindenki más csak mellékszereplő az ő életében. A legjobb barát, a haver, a munkahelyi cimbi, a mekis csaj, a tescos kasszás, azok ilyen NPC-k, azért vannak, hogy a te életed részesei legyenek. Közben meg nem, azok önálló emberek, a saját történetükkel. Ezt nem képes sok ember felfogni.

Nekem sokat segített, hogy letöröltem a Facebookot, és a Messengert is pár hónapra (Whatsappon, Viberen kevés kontaktom van, ha sok lett volna, azt is törlöm), aztán most visszaraktam, akik maradtak, azokkal tényleg érdemes is beszélni, a "férgese" meg tiltott amiatt, hogy nem voltam elérhető. Ők hadd hulljanak. Töröld le a francba, menj el egy hosszúhétvégére, vagy ha nem teheted meg, akkor csak reggeltől estig ne legyél otthon, kirándulj, strandolj, horgássz, akármi.

2023. júl. 29. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Most is ott áll nem egxtol a messengeren a hogyvagyok es egyszeruen már azt se tudom mit irjak erre. Ezert nem irok.

Hát sz.rul nagyon ami meg ugy se érdekli. Meg nem is segitenek semmit sem.

Es azt is utalom ha valakik bajban elpárolognak megvárják mig kimaszok egy gödörből egyedul aztan ramszall megint.

A kollegam is csinalt olyat hogy leállt mellém kocsival de épp telon beszéltem mutattam hogy pillanat aztan ahogy látta hogy tiszta ideges vagxok a telefonban gyorsan elhajtott. Es még én irtam rá hogy bocsi hivatalos telefont inteztem erre visszairt hogy lattam ideges vagy amugy ő is telefonalni állt csak le(tehát kamuzott is)

Rosszul esett az egesz ha ideges vagyok gyorsan elhajt?

Aztan meg ezek a játszmák hogy bevágja hogy ő is csak telefonalt?

Toxic.

De ha epp mosolygos a napom akkor meg tapad.

2023. júl. 30. 08:23
 6/6 arpi1969 ***** válasza:

az egészből érdemes kilépni, a fészhez és a hozzákapcs emailhoz olyan jelszót megadni ami nem ismételhető és a SIM kártyákat eldobni. se telefon se messenger.

Ugyanezt a gmail-lel is, és a yutyuval is.

Ha mindez megvan akkor fellélegezhetsz.

Egy új email, és csak azok tudnak elérni akiknek megadod. Nem csörög többet a mobil. Nincs benne SIM. tölteni is csak hetente egyszer kell mert SIM nélkül nem fogyaszt szinte semmit.

Nálam bevált kb 5 éve.

2023. okt. 14. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!