Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Külsőre jellemre zöld szem, közép hosszú szőke haj, sportos testalkat, 179 centis magasság

Belső tulajdonságokat szerintem a külső szemlélő jobban megítélheti, de azért mondok párat, figyelmes, kedves, értelmes, néha kicsit szétszórt és humoros

Hobbiként szeretek sportolni( biciklizni, futni) olvasni nagyon is, zenét hallgatni is a ízlésem elég vegyes ezeket illetően. Film nézésre mindig kapó vagyok, társas programok pedig a legjobbak szerintem.

17 L

aug. 16. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Túl fiatal
aug. 16. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mivel nem ismerlek.
aug. 16. 15:52
 3/8 veszettkecske ***** válasza:
81%
Az, hogy nagyon unatkozhat, mert még nem kezdődött meg a suli.
aug. 16. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Most leírtad csajban a korosztályod 80%-át.
aug. 16. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hozzám túl magas.
aug. 16. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Fúúúúú, már nagyon ki van éhezve a figyelemre az összes kiscsaj, jönnek sorban a kérdések, amiknek az a lényege, hogy egyértelműen jó színben tűntetitek fel magatokat és kéritek, hogy bókoljanak nektek.

Írtál magadról egy olyan tulajdonságot, ami lehet mondjuk negatív, de inkább cukiskodó és tipikusan olyan, amire azt fogják mondani, hogy aranyos, ha amúgy jó a melled meg helyes kiscsaj vagy. Az összes többi mind olyan, amiről te is tudod, hogy jó.

aug. 16. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Átlagos.
aug. 16. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt hogy biztosan borotválja akis nuniját.
aug. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!