Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Külső: Barna szem, barna göndör haj, szeplős arc(leginkább nyáron), vékony testalkat, kis mellek, homokóra alak, 165 cm magasság.

Belső: Kedves, barátságos, őszinte, okos, vicces, néha ingadozó hangulat

Mit szeret: olvasás, zenehallgatás, film/sorozat nézés, állatokkal foglalkozás, tervezgetés, barátokkal, családdal programok

aug. 16. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Aranyos és szép! 😃

Létezik? 😊

aug. 16. 13:56
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Hasonlít a lányomra leírás alapján. Csak ő kicsit magasabb és nem vékony, hanem normál testalkatú. Most jegyezte el a barátja pár napja.
aug. 16. 13:57
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Semmi. A cselekedeteiről írj, abból jobban lehet mondani bármit is.
aug. 16. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Mi lenne a véleményem?... Biztosan szép a haja, igazából, ha szépen ápolt és gondozott egy haj nekem mindegy a hosszúsága meg a frizurája meg a színe is, ha valaki szeplős személy, az nem tudom hogy lehet "leginkább nyáron" szeplős, de akkor ezek szerint a szeplők azok évszakonként halványulhatnak/erőteljesebben látszódhatnak?...🤔 A vékony testalkat alatt remélem a normális/megfelelő testtömeget érted, mert nekem a sovány, vékony testalkat nem kifejezetten jön be, személy szerint szeretem, ha azért ilyen nagyon icipicit, 1-2-3 kilócskával többet nyom egy lány, mint amilyen sovány lehetne, a kis mellekkel nincs bajom, túlságosan nagyok ne legyenek, de persze senki sem tehet róla, hogy milyenek a mellei, igazából a kis mellek is lehetnek szépek nagyon is, a homokóra testalkat számomra nem a legszebb alkat, nekem nem tetszik annyira akinek olyan a testalkata, de hát igazából, az sem baj azért persze, a magasság az is mindegy, ha 10 centivel alacsonyabb vagy 10 centivel magasabb lenne az is jó lenne, a 165 cm meg teljesen átlagos viszonylag. A belső tulajdonságok alapján nyilván, hogy így néhány jó tulajdonság fel van sorolva szimpatikus lenne egy olyan lány, a néha ingadozó hangulat pedig még belefér. Az olvasásnál lényeges, hogy mit szeret olvasni mégis, a zenehallgatásnál is érdekelne, hogy milyen zenei ízlése van, film/sorozat nézésnél is jó lenne tudnom, hogy milyeneket szeret nézni, az állatokkal való foglalkozás eléggé szimpatikus egy lányban, főként, ha az állattant is szereti, és ki ne szeretne barátokkal, családdal programokon részt venni? Összességében szimpatikusnak gondolnám a lányt, aki olyan. :D
aug. 16. 14:07
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Őszintén mit lehet írni erre?

A leírtak alapján lehetsz vonzó valakinek, meg lehetsz nem.

A leírtak alapján ugyanúgy lehet rossz ember, meg nem.

A leírtak alapján lehetsz hűtlen, meg nem.

A leírtak alapján lehetsz jó barát, barátnő alapanyag vagy akár nem...

Ennyiből nem igen derül ki.

---

Ha valóban olvasol, akkor az nálam plusz pont amúgy.

Mindig is akartam egy olyan barátnőt, akinek tudok könyvet ajánlani, meg ő is nekem, aztán elolvasás után megbeszélni azt.

Szereted az állatokat nálam plusz pont, hiszen van egy kutyám.

Sorozatokat nem igen nézek, így nekem ez nem releváns.

Zenéket se nagyon hallgatok, így az sem, de amit beteszel azt szívesen meghallgatom és ha tetszik, akkor biztos párszor meghallgatom még, de nem töltök annyi időt zenehallgatással.

Filmeket néha nézek, meg is lehet veled beszélni őket? Vagy csak ledarálod őket?

Külsőre.

Valamivel alacsonyabb vagy nálam, én 170re nőttem, így kényelmes és praktikus számomra ez a magasság különbség. Nem szeretem a nagyon alacsony lányokat.

Szeplőkkel nincs bajom, nem tehetsz róla.

Szemed és a hajad meg olyan amilyen, legyél igényes, ez a lényeg, de biztos az vagy és rendszeresen mosol hajat is.

25F

aug. 16. 14:07
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
És mik a rossz tulajdonságaid? Jellemzéshez az is hozzá tartozik ám!
aug. 16. 14:09
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha esetleg leírnád még azt, hogy mennyi idős...
aug. 16. 14:14
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi alapján annyit tudok gondolni,hogy ő is egy ember
aug. 16. 14:31
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Semmit. Mindem huszadik ilyen.
aug. 16. 14:37
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Full átlagos. Semmi különleges, emlékezetes nincs benne.
aug. 16. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!