Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem akar letilteni??

Tóth Benő kérdése:

Miért nem akar letilteni??

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival. Eldurvultak a dolgok. Mondtam neki hogy tiltson le. De mai napig nem. Elkezdtunk veszekedni, hogy tiltson le. Mert en bármikor vissza oldanám. Akkor se, végül én tiltottam le mindenhol. Nekem jobb lett volna ha ő tilt. Mert nincs kommunikáció, hamarabb lehet elfelejteni.

aug. 15. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy ki tilt le kit,lényeg a végeredmény.
aug. 15. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már amikor eldurvultak a dolgok akkor kellett volna neked tiltani.
aug. 15. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert addig is foglalkozol vele amíg kérlelted hogy tiltson le. Hatalmi játék. Amíg vele foglalkozol addig nem tudsz túl lépni rajta
aug. 15. 15:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezért kértem őt. Ismerem magam bármikor feloldottam volna. De nem tehettem mást.
aug. 15. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Szóval még mindig nála van a hatalom a le tiltás után, mert ha ő feloldja, te ugyan úgy visszatérsz hozzá.

Veszélyes ez.

aug. 15. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Tinik vagytok??
aug. 15. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez valami pedofil kapcsolat?
aug. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!