Tóth Benő kérdése:
Miért nem akar letilteni??
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival. Eldurvultak a dolgok. Mondtam neki hogy tiltson le. De mai napig nem. Elkezdtunk veszekedni, hogy tiltson le. Mert en bármikor vissza oldanám. Akkor se, végül én tiltottam le mindenhol. Nekem jobb lett volna ha ő tilt. Mert nincs kommunikáció, hamarabb lehet elfelejteni.aug. 15. 15:09
1/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy ki tilt le kit,lényeg a végeredmény.
2/7 anonim válasza:
Már amikor eldurvultak a dolgok akkor kellett volna neked tiltani.
3/7 anonim válasza:
Mert addig is foglalkozol vele amíg kérlelted hogy tiltson le. Hatalmi játék. Amíg vele foglalkozol addig nem tudsz túl lépni rajta
4/7 A kérdező kommentje:
Ezért kértem őt. Ismerem magam bármikor feloldottam volna. De nem tehettem mást.
aug. 15. 15:52
5/7 anonim válasza:
Szóval még mindig nála van a hatalom a le tiltás után, mert ha ő feloldja, te ugyan úgy visszatérsz hozzá.
Veszélyes ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!