Jogszabály ellenes-e ha fakardot vagy műanyag kardot viselek, vsgy szállítok közterületen? Szóval hordhatom csakúgy (a félreértéseket elkerülendő:FAkard/MŰANYAGkard) vagy el kell csomagolnom, rejtenem akár egy rendes ACÉL kardot?
Fennall a veszélye, hogy bevisznek, de nem a zsernyákok.
Szirénázó mentő, satufék és már kapod is a muszálykabátot (kényszezubi). Ha ezt tiltja a jogszabály akkor nyugtató szuri amitől örökre behulyulsz . Ezért ne járj fakarddal
Kedves 3-as!
Köszönöm a kicsit sem építő kommentedet. Nos én olyantól vártam választ, aki konyít is a témához egy keveset, de azért örülök hogy jól érzed magad :)
Oh és jut eszembe 3-as.
A muszálykabátokat én úgy tudom hogy az elmúlt két év folyamán betiltották.
6# Igen ebben igazad van. Betiltották - de már vagy 20 éve kb. pontosan nem tudom - úgy mint pl. a hálós ágyat (lezárt ágy, gumiszoba). Helyette lett a gyógyszer. Kicsit eltérünk a témától, de amíg a régi módszer alkalmazasa mellett, kitombolta magát a beteg és elszenvedett egy kenyszerintézkedést addig most brutál gyógyszer, zombiként étkezések átzombulása, leépülés, visszafordíthatatlan folyamatok indulnak be akkor is, ha az elmezavar csak átmeneti lett volna.
Megjegyzem ez az én véleményem, nem közvetett tapasztalati úton alatámasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!