Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jogszabály ellenes-e ha...

Creepy Me kérdése:

Jogszabály ellenes-e ha fakardot vagy műanyag kardot viselek, vsgy szállítok közterületen? Szóval hordhatom csakúgy (a félreértéseket elkerülendő:FAkard/MŰANYAGkard) vagy el kell csomagolnom, rejtenem akár egy rendes ACÉL kardot?

Figyelt kérdés

aug. 13. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elrejteni.
aug. 13. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem minősül közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek.
aug. 14. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Fennall a veszélye, hogy bevisznek, de nem a zsernyákok.

Szirénázó mentő, satufék és már kapod is a muszálykabátot (kényszezubi). Ha ezt tiltja a jogszabály akkor nyugtató szuri amitől örökre behulyulsz . Ezért ne járj fakarddal

okt. 9. 18:17
 4/7 anonim válasza:
Amennyiben kívülről megkülöztethetetlen a rendes kardtól akkor szerintem a garázdaság megállja a helyét, amennyiben látszik hogy nem igazi akkor jogi akadálya nincs
okt. 10. 13:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as!

Köszönöm a kicsit sem építő kommentedet. Nos én olyantól vártam választ, aki konyít is a témához egy keveset, de azért örülök hogy jól érzed magad :)

okt. 11. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Oh és jut eszembe 3-as.

A muszálykabátokat én úgy tudom hogy az elmúlt két év folyamán betiltották.

okt. 11. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:

6# Igen ebben igazad van. Betiltották - de már vagy 20 éve kb. pontosan nem tudom - úgy mint pl. a hálós ágyat (lezárt ágy, gumiszoba). Helyette lett a gyógyszer. Kicsit eltérünk a témától, de amíg a régi módszer alkalmazasa mellett, kitombolta magát a beteg és elszenvedett egy kenyszerintézkedést addig most brutál gyógyszer, zombiként étkezések átzombulása, leépülés, visszafordíthatatlan folyamatok indulnak be akkor is, ha az elmezavar csak átmeneti lett volna.

Megjegyzem ez az én véleményem, nem közvetett tapasztalati úton alatámasztott.

okt. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!