Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj, ha mindenből versenyt...

Baj, ha mindenből versenyt csinálok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valószínűleg azért van, mert kiskorom óta versenyszerűen sportolok, így hozzá vagyok szokva a versenyzéshez.Viszont azt vettem észre magamon, hogy mindenből versenyt csinálok.Pl. a suliban tesi órán is mindig mindenbe első akarok lenni, de még ha haverokkal beülünk mekizni, akkor is én akarok a legtöbbet enni :D.A vereségeket nehezen tudom

csak megemészteni legyen szó bármiről.Ennyire dúl bennem a versenyszellem?Ez nagyon gáz?

aug. 14. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Személyes kapcsolatokban is megjelenik? Pl egy vita során neked kell bármi áron nyerni még ha esetleg te is tévedtél? Csapatban tudsz dolgozni? Ha veszített hogy reagálsz? Hiszti, düh? Mennyire viseled jól Ha valaki más is jobb abban amiben te? Első pillanatól vetélytársat látsz benne,és elsősorban csak azt?
aug. 14. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
A versenyszellem nagyon jól jön az életben. Ha ügyes vagy, akkor sok pénzed lesz:)
aug. 14. 19:42
 3/10 anonim válasza:
50%
Igen, elmebetegsegnek a jele... mint pl a parancsolgatas is.
aug. 14. 19:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Személyes kapcsolatbokban sosem! Nagyrészt akkor, ha mozgásról, sportol van szó
aug. 14. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem válaszoltál a kérdésedre.
 6/10 A kérdező kommentje:
*kapcsolatokban, ja és tanulásban!
 7/10 anonim válasza:
Amig egeszseges mederben tartod, addig nem gond. Csak ne legyel olyanna, mint a csuti romeo, aki mindent es mindenkit le akar gyozni. :))
aug. 14. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
Jesszus: sok az energiád, inkább sportban vezesd le. Ezzel a stílussal mindenki utál(ni fog).
aug. 14. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Baj,de a te bajod. Te versengsz másokkal,viszont ők nem versengnek veled.
aug. 14. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan emberek, akik nem bánják ezt, sőt, lehet, hogy benne is lennének abban, hogy versenyezzetek bizonyos dolgokban. Azonban... nem mindenki ilyen. Lehet, hogy valakinek hamar elege lesz ebből, így könnyen a kapcsolatotok rovására is mehet.

Ha mértékkel van ez a versengés, és olyan emberek közt, akik kaphatóak erre, akkor jobb a helyzet, de nem mindenki szereti, értékeli ezt a hozzáállást.

aug. 15. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!